Galatasaray’ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo çapkınlık avına başladı! Burcu Özberk, Rabia Yaman...

Galatasaray’ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo, sosyal medyada çapkınlık avına başladı. Ülkesi İtalya’da da sayısız güzelle beraber olan 23 yaşındaki futbolcu, Burcu Özberk’le yakınlaştı. Aynı anda iki Rus güzeli locasında ağırlayan yıldız, modacı Rabia Yaman’a da kancayı taktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2023 Güncelleme 19 Mart 2023, 06:59
Galatasaray’ın yeni yıldızı Nicolo Zaniolo çapkınlık avına başladı! Burcu Özberk, Rabia Yaman...

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yeni yıldızlarından Nicolo Zaniolo, adeta kendisi gibi İtalyan Casanova'nın ayak izlerini takip ediyor...



18. yüzyılda yaşamış efsane çapkına özenen 23 yaşındaki yıldız futbolcu, ülkesinden sonra Türkiye'de de birçok güzeli yakın markajına aldı.



Bir süredir adı Burcu Özberk ile anılan Zaniolo, önceki gün de kendisinden 10 yaş büyük oyuncunun Instagram'daki fotoğrafını beğenerek aşk iddiasını güçlendirdi.



Burcu Özberk de bu beğeniye kayıtsız kalmadı ve İtalyan yıldızın son karesini beğenerek karşılıklı ilgiyi ilan etti. Ancak Özberk'e kötü bir haber var...



KADROYU GENİŞLETTİ!
Ülkesi İtalya'da top koşturduğu dönemde adı sayısız ihanete karışan Nicolo Zaniolo'nun hedefindeki tek güzel ünlü oyuncu değil..



Zaniolo, Galatasaray'ın kendi evindeki son maçı olan Kasımpaşa ile mücadelesinde locada İstanbul'da yaşayan Anastasia Mikhaleva ve İona adlı iki Rus güzeli ağırladı.



Güzellerden hangisiyle flört ettiği merak konusu olan yıldız futbolcu, bununla da kalmadı. Nicolo Zaniolo, çapkınların hedefindeki modacı Rabia Yaman'ı da sosyal medyada yakın markaja aldı.



Yıldız futbolcu, güzel modacının birçok fotoğrafını da beğendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN