İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza aşkında yeni gelişme!

Yılan hikayesine dönen İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza aşkında yeni gelişme... Kasım 2022’den beri ayrı olan ikiliden İbo, sosyetik güzelin evi ve butiğinin çevresinden ayrılmadı. Devreye giren Sponza’nın arkadaşı eski basketbolcuya “Edwina’nın peşini bırak” uyarısı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2023 Güncelleme 11 Mart 2023, 06:58
İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza aşkında yeni gelişme!

İÇİNDEKİLER

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın uğruna 12 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile ilişkisine akıl sır erdirmek mümkün değil. 2022 Mayıs'ında aşklarındaki 10 yılı geride bırakan gözde çift, Kasım 2022'de ise yine ayrılmıştı. Aşkları yılan hikayesine dönen Kutluay ile sosyetik güzel cephesinden yeni haber geldi. Aralık 2022'de Edwina Sponza'nın barışma isteğini geri çeviren İbo, bu kez kendisi eski sevgilisinin peşine düştü.

BEBEK'TE ÜÇ BEŞ TUR!
Uzun süredir Sponza'nın evi ve butiğinin olduğu Bebek'ten ayrılmayan İbrahim Kutluay, dedikoduya göre sosyetik güzeli adım adım takip ediyordu. Geçtiğimiz günlerde yine Edwina Sponza'nın butiğinin önünden birkaç kez geçen Kutluay'ı iddiaya göre sosyetik güzelin bir arkadaşı sert bir dille uyardı. Eski basketbolcu, kadının "Edwina'yı takip etmeyi bırak" uyarısı karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Uğruna evliliklerin bittiği ikilinin gözde aşkı, ayrılıp barışma rekorunu da elinde bulunduruyor!

Kutluay, Sponza ile ayrı olduğu dönemde Gülcan Arslan ile yakınlaştı.

İBRAHİM'DEN SOSYETİK GÜZELE BEBEK'TE BARIŞ MARKAJI!
Sponza'nın İstanbul'dan İzmir'e taşınma planı yaptığı da konuşulanlar arasında...