Enkaz altından çıkar çıkmaz “Canım Müge Anlı çorbası çekti” demişti! Müge Anlı'dan çorba sözü

Hatay’da enkaz altındaki bir vatandaş, sağ kurtulur kurtulmaz “Canım Müge Anlı çorbası çekti” dedi. Ambulanstaki görevlilerden başarılı sunucunun bölgeye yardımda bulunduğunu öğrenince de şu yanıtı verdi: “Müge Anlı gelmez mi!.. İnsan kızı insan Müge Anlı”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2023 Güncelleme 14 Şubat 2023, 06:58
Enkaz altından çıkar çıkmaz “Canım Müge Anlı çorbası çekti” demişti! Müge Anlı’dan çorba sözü

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; 10 ilde birden büyük yıkıma yol açtı. Asrın felaketinde arka arkaya mucizeler de yaşanırken Hatay'da enkaz altından sağ çıkarılan bir vatandaş, ambulansta isteklerini anlattı. Enkazdan kurtulan kişi, şöyle dedi: "Orada üç şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı'nın çorbası..." Ambulanstaki çalışanlar ise "Geldi, Müge Anlı geldi" deyince vatandaş, "Gelmez mi Müge Anlı gelmez mi... İnsan kızı insan Müge Anlı. Anası onu Kadir gecesi doğurmuş" diye yanıt verdi. atv'nin başarılı sunucusu ise bu videoyu görünce sosyal medyadan paylaşım yapıp "Eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul'da misafir edelim karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun" diyerek Hataylı sevenine seslendi.



300 TEKERLEKLİ SANDALYE
Öte yandan "Müge Anlı ve Dostları Aşevi" kampanyasıyla Kızılay aracılığıyla toplanan para, 40 milyon TL'ye yaklaştı. Bölgede tam 28 adet aşevi açıldı. Anlı ayrıca "Yaşanan deprem felaketinin ardından depremzedelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda el ele hazırladığımız yardım tırımızda bulunan 300 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahipleriyle buluşmak üzere dağıtıla çıkıyor" dedi. Bu arada yine Müge Anlı, solunum cihazına bağlı yaşayan Gaziantepli Emine Teyze'nin çağrısını duyup ona bir jeneratör ulaştırdı.



Hataylı vatandaşın kendisiyle ilgili sözlerini duyan Müge Anlı, "Karşılıklı çorba içelim" sözü verdi.



Başarılı sunucunun jeneratör ulaştırdığı Emine Teyze, bu sayede yaşama tutundu...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN