Tuba Büyüküstün, Paris'te parladı! Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni ile...

Bir süredir Paris’te yaşayan Tuba Büyüküstün’ün yıldızı, Fransa’da da parladı. Güzel oyuncu, Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin de eşi olan Carla Bruni ile dünya çapındaki bir reklamda rol alacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2023 Güncelleme 28 Ocak 2023, 06:58
Tuba Büyüküstün, Paris’te parladı! Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni ile...

İÇİNDEKİLER

Rol aldığı yapımlar izlenme rekorları kıran ve şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün, bir süredir Fransa'da yaşıyor. Eski evliliğinden olan iki kızıyla Paris'te yıllar önce aldığı dairesinde hayatını sürdüren güzel oyuncu, ülkede de yıldızını parlattı.



Geçtiğimiz gün dünyaca ünlü markanın özel davetlisi olarak Paris Fashion Week'e katılan Tuba Büyüküstün'e teklif üzerine teklif yağdı.



Bu teklifler arasında en dikkat çekeni ise yine dünyaca ünlü bir markadan geldi. Büyüküstün, Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin de eşi olan Carla Bruni ile yakında çok özel bir projede yer alacak.



ŞÖHRETİ KATLANACAK
Tuba Büyüküstün'e hayran kalan dünyaca ünlü yıldız Bruni, Türk güzelle dünya çapında yayınlanacak bir reklam filminde boy gösterecek. Tuba Büyüküstün, özellikle atv'nin eski dizilerinden 'Kara Para Aşk' ile Türkiye sınırlarını aşan şöhretini bu projeyle daha da katlayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN