Hadise'nin çalkantılı özel hayatı başına bela oldu! ABD’li yetkililer milyonluk...

Dünyaca ünlü bir içecek markasının ABD’li yetkilileri, Hadise ile yapılacak milyonluk reklam anlaşmasını geri çevirdi. Gerekçe, popçunun çalkantılı özel hayatıydı. Yerine Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ya da Ebru Şahin-Cedi Osman düşünülüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2023 Güncelleme 11 Ocak 2023, 06:57
Hadise’nin çalkantılı özel hayatı başına bela oldu! ABD’li yetkililer milyonluk...

İÇİNDEKİLER

2022 yılının tartışmasız en olaylı ismi Hadise'ydi. Popçu, Mehmet Dinçerler'le sadece beş ay süren evliliği ve ardından Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la çıkan yasak aşk dedikoduları yüzünden sürekli gündemdeydi.



Bu skandal haberler, Hadise'nin kariyerine zarar vereceği düşünülürken popçu hem sahne ücretini 500 bin TL'ye çıkardı hem de birbiri ardına 10 ve 12 milyon TL'lik reklam anlaşmaları yaptı.



Türk firmalarının "altın yumurtlayan tavuk" diyerek peşinden koştuğu Hadise, dünyaca ünlü bir içecek markasından ise aynı tepkiyi alamadı.



İKİ SEÇENEK ARASINDA
Firmanın Türk yetkilileri, popçuya 14 milyon TL'lik reklam anlaşması teklifi yaptı. Ancak ABD'li yetkililer, saha araştırması sonucunda Hadise'nin global markalarına zarar vereceğini düşünerek Hadise'yle reklam anlaşmasını onaylamadı.



Konuşulanlara göre; seksi popçunun yerine Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile Ebru Şahin ile Cedi Osman düşünülüyor.



Ebru Şahin ile NBA'de forma giyen Cedi Osman, ünlü markalardan teklif üzerine teklif alıyor.



Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'a da reklam teklifleri yağıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN