Müge Anlı ile Tatlı Sert rekora koşuyor!

Hafta içi hergün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, tarih yazmaya devam etti. Bu hafta (2-6 Ocak) boyunca rekor izlenme oranlarına ulaşan Anlı, son günlerin ve bu sezonun en çok seyredilen yapımı oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2023 Güncelleme 08 Ocak 2023, 06:54
Müge Anlı ile Tatlı Sert rekora koşuyor!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı Cuma günkü yayınıyla Tüm Kişiler kategorisinde %8,48 izlenme oranı ve %48,63 izlenme payı AB'de %6,31 izlenme oranı ve %42,76 izlenme payı 20+ABC1'de %8,88 izlenme oranı ve %48,17 izlenme payıyla tüm kategorilerde izlenme payıyla birinci oldu.

Böylelikle Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izlenme payıyla, hem Cuma akşamını hem de haftayı birinci olarak kapatarak en çok izlenen program olmayı başardı.

Kantar Medya'dan alınan verilere göre Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu hafta almış olduğu izlenme payıyla hem bugüne kadar ulaştığı en yüksek izlenme payına sahip oldu (Tüm Kişiler ve 20+ABC1 kategorilerinde) hem de bu izlenme payıyla sezon içindeki tüm rakiplerini geride bıraktı.



Tokat'taki bir kadının kaybolmasıyla ilgili olayda baş şüpheli olan Sinan Sardoğan, "Çocuğa cinsel istismar" suçundan tutuklandı.