Dünyaca ünlü rapçi Diddy, Türk iş adamı Vural Ak’a ait ultra lüks yatı dudak uçuklatan fiyata kiraladı

Dünyaca ünlü rapçi Diddy, yılbaşını Karayipler’deki St. Barts Adası’nda geçirdi. Bunun için de Türk iş adamı Vural Ak’a ait ultra lüks yatı 1 milyon dolara 1 haftalığına kiraladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2023 Güncelleme 03 Ocak 2023, 06:57
Dünyaca ünlü rapçi Diddy, Türk iş adamı Vural Ak’a ait ultra lüks yatı dudak uçuklatan fiyata kiraladı

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en zenginlerinin yılbaşını kutlama adresi olan Karayipler'deki St. Barts Adası, bu yılbaşı her zamankinin aksine boştu.



Aralarında Roman Abramovich gibi Rus oligarklar, zenginler adasına gidemeyince St. Barts, son dönemin en sakin yılbaşını geçirdi.



Adaya demirleyen zenginler arasında Türkler açısından en dikkat çeken isim ise dünyaca ünlü rapçi Diddy oldu.



85 METRELİK YÜZEN SARAY
ABD'li şarkıcı, Türk iş adamı Vural Ak'a ait Victorious isimli yatı kiraladı.



ABD basınına göre de Diddy, 85 metrelik ultra lüks yatı 1 haftalığına kiralamak için tam 1 milyon dolar yani 18 milyon 700 bin TL ödedi.



SATIŞ FİYATI 125 MİLYON EURO
Türk iş insanı Vural Ak'ın Kocaeli'nde kurduğu Akyacth tersanesinde yapılan Victorious, 125 milyon Euro'ya satıştı. 85 metre boyunda ve 14.2 metre genişliğindeki yat, 1 milyon 400 bin saat işçilik ile üretildi. Mega yatta beach club, wellness center, yüzme havuzu, fitness center, masaj, hamam, sauna, kuaför salonu, çocuk oyun alanı, sinema salonu, 3 seyir terası, cigar lounge, asansör ve helikopter pisti hatta şömine dahi var. Mega yatla hiç yakıt almadan dünyanın çevresini rahatlıkla 2 tur dolaşabiliyorsunuz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN