Tom Brady'den boşanan Gisele Bündchen, evlenmeden önce yaptığı sözleşme sayesinde 400 milyon dolar alacak

Gisele Bündchen ile Tom Brady’nin boşanmasından sonra gözler 733 milyon dolarlık toplam servete çevrildi. Evlenmeden önce sözleşme yapan Brezilyalı model, 400 milyon dolarlık servetinin her kuruşunu garanti altına almış.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2022 Güncelleme 01 Kasım 2022, 06:58
Tom Brady’den boşanan Gisele Bündchen, evlenmeden önce yaptığı sözleşme sayesinde 400 milyon dolar alacak

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün 13 yıllık evliliklerini noktalayarak dünya gündemine gelen Gisele Bündchen ve Tom Brady'nin servetlerini nasıl paylaşacakları da merak konusu olmuştu. İki çocukları hatırına son derece saygılı bir şekilde boşanan dünyaca ünlü çiftin, servetinin toplam 733 milyon dolar olduğu söyleniyor. 400 milyon dolar servetle Victoria's Secret'ın eski meleği, Amerikan futbolu yıldızına göre daha zengin... Çocuklarının velayetini ortak alan Gisele Bündchen ile Tom Brady, evlenmeden önce yapılan sözleşmeye uyacak.



ALDATSA YANARDI!
Bu sözleşmeye göre Tom Brady, eşinin moda sektöründen elde ettiği servetinden tek kuruş pay alamayacak. Ancak yine sözleşmeye göre; Tom Brady, eşine ihanet etmediği için dünyaca ünlü mankene herhangi bir tazminat ödemeyecek. Brezilyalı model ise evlilikleri boyunca elde edilen dört mülkün üçünün sahibi olacak. Bu arada ünlü çiftin boşanma nedeninin Tom Brady'nin Şubat ayında Amerikan futbolunu bırakmasının ardından bu kararından vazgeçerek tekrar lige dönmesi olduğu düşünülüyor.



45 yaşındaki Brady ve 42 yaşındaki Bündchen'in iki çocuğu var: 12 yaşındaki oğlu Benjamin ve 9 yaşındaki kızı Vivian.



42 yaşındaki top model, evlenmeden önce yaptığı sözleşmeyle 400 milyon dolarını garanti altına almış.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN