Kapalıçarşı'ya giden ünlü sunucu Ece Erken taksicilere isyan etti!

İstanbul’daki taksi mağdurları arasına Ece Erken de eklendi. Dün Fulya’dan Kapalıçarşı’ya giden ünlü sunucu bir saat taksi bulamadı. Erken, “Durdurduğum taksiler de gideceğim yeri beğenmeyip beni almadı” isyanı yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2022 Güncelleme 28 Ekim 2022, 16:13
Kapalıçarşı’ya giden ünlü sunucu Ece Erken taksicilere isyan etti!

İÇİNDEKİLER

Gün geçmiyor ki bir ünlü isim İstanbul'daki taksilerden şikayet etmesin!



Son günlerde sadece yabancı turistleri arabalarına aldıkları konuşulan taksi şoförlerine isyan eden son isim Ece Erken oldu.



Ünlü sunucu, dün öğle saatlerinde Fulya'daki evinden Kapalıçarşı'ya gitmek istedi. Ancak Ece Erken, tam bir saat boyunca taksi bekledi.



Önünden geçen onlarca taksinin boş olmasına rağmen durmadığını söyleyen Ece Erken, durdurmayı başardığı üç taksiden de aynı yanıtı aldı:



"Eğer Anadolu Yakası'na gidiyorsanız sizi götürürüm. Başka bir yere gitmem." Bir saat sonunda yeni işe başlayan bir taksi şoförünün kendisini aracına aldığını söyleyen Erken, "Artık birileri lütfen İstanbul'daki bu taksici krizini çözsün" serzenişinde bulundu.



ÜNLÜLER TEPKİLİ
Usta oyuncu Aydemir Akbaş da geçtiğimiz aylarda KOAH hastalığı nedeniyle hastane randevusuna gitmek için evden çıktıktan sonra taksi bulamadığını ve şans eseri tanıdık bir taksiciye denk gelmesiyle hastaneye gidebildiğini söylemişti.



Burcu Esmersoy da yanında köpeği olduğu için hiçbir taksinin kendisini aracına almadığını söyleyerek sitem etmişti.



Yine geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Pelin Akil de Nişantaşı'nda uzun süre taksi bulamamış ve "Bir sürü taksi geçiyor ama durmuyor" diyerek duruma isyan etmişti.



ERKEN UZUN SÜRE TAKSİ BEKLEDİ
Ece Erken, dün İstanbul'da taksi çilesi yaşadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN