Pinokyolar! Yine yalan, yine Ebru Şallı ve Uğur Akkuş!

Geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş tarafından şiddet gördüğünü inkar eden Ebru Şallı’nın darp edildiği sırada ‘İmdat’ diye bağırıp yardım istediğini iddia eden vatandaş, ortaya çıktı. Genç kadın, “Akkuş’un şiddetinden kurtardığımız Ebru Hanım, yaprak gibi titriyordu” ifadeleri kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2022 Güncelleme 25 Ekim 2022, 06:58
Pinokyolar! Yine yalan, yine Ebru Şallı ve Uğur Akkuş!

İÇİNDEKİLER

"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" diye boşuna dememişler! Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş'tan araç içinde şiddet gördüğü iddia edilmiş; ikili ise ise haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Ancak çok geçmeden yaşanan darp olayına şahit olan ve Şallı'yı kurtaran görgü tanığı, dün 2. Sayfa programına telefonla bağlanıp yaşananları anlattı. Ebru Şallı'nın olay sırasında şoka girdiğini söyleyen görgü tanığının bu iddiaları ise şok etkisi yarattı:



İŞTE ŞOK İDDİALAR:
8 Ekim günü saat 14.30 sularında Emirgan'dan Beşiktaş'a doğru giderken trafikte sıkışmış halde ilerlerken bir anda çığlık sesi duyduk. Çığlık sesi gittikçe artınca 'Ne oluyor?' diye arkamızı döndüğümüzde arkadaki araçta Ebru Şallı'nın inmeye çalıştığını, Uğur Akkuş'un ise zorla kapıyı kapattığını gördük. Adam, Şallı'nın üstüne abanarak hem bir yandan eliyle direksiyonu kontrol ediyor bir yandan da Ebru Hanım'ı kapının ucuna kadar sıkıştıracak şekilde itiyordu. Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya hem sözlü şiddet uyguluyor hem de kadını darp ediyordu. Araçtan inen halam, adamın arabasının camlarını yumruklamaya başladı. Sanırım içeriden çocuk kilidi yapılmıştı, çünkü araçtan inemedi Ebru Şallı. Babam, arabayı önüne kırdı. Etraftan da kimse yardım etmiyordu bu arada. Sonra Uğur Akkuş aracı durdurup halama 'Hanımefendi sakin olun, biz aramızda tartışıyoruz. ben onu indireceğim' dedi. Sonra araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Araçtan Ebru Hanım'ı biz çıkardık. Titremiş, korkmuş şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. İlk başta 'Bir taksi çağırıp evime gideyim' dedi. Kötü bir durumdaydı. 'Bir yeriniz acıyor mu?' dediğimizde bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi. Olayı gören otopark görevlilerinin yoldan çevirdikleri bir ambulansa devrettik Ebru Şallı'yı. Biz kendisinin o olduğunu da sonradan fark ettik. Uğur Akkuş, bu sırada çoktan aracıyla oradan gitmişti. 155'i arayıp olayı anlattım. Ambulans yetkilileri 'Eşi olduğu için Ebru Hanım, şikayetçi olmak istemiyor' dedi. Kendisini istediği yere bırakmayı teklif ettik; bize annesi ve ablasının geleceğini söyledi."



ŞİDDETLİ AŞIK İŞ BAŞINDA
Şallı, Uğur Akkuş henüz Gonca Derin ile evliyken Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin 2017 yılında 'yasak aşklarını' göz önünde yaşaması o dönem büyük tepki çekmişti.

Görgü tanığının şok iddiaları üzerine gözlerin çevrildiği Akkuş, "Bozacının şahidi şıracı" diyerek şiddet iddiasını bir kez daha yalanladı.

Akkuş'un eski eşi Gonca Derin de Uğur Akkuş tarafından defalarca darp edildiğini söyleyerek dava üzerine dava açmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN