İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan'dan tepki çeken sözler

Servetleri milyar doları aşan Özilhan Ailesi’nin gelini Yasemin Özilhan, pahalılıktan dert yandı! Lüks kıyafetleriyle sık sık eleştirilen sosyetik, “Harcamaları kıstım; artık pazardan giyiniyorum” sözleriyle ise fakir edebiyatı yapmakla eleştirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2022 Güncelleme 06 Ekim 2022, 06:57
İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan’dan tepki çeken sözler

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en zengin iş insanlarından İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, kendisini adeta giyim kuşama adadı.



Lüks yaşantısı ve kıyafetlerini sosyal medya hesabından gözler önüne sermekten çekinmeyen Özilhan, geçtiğimiz aylarda bu yüzden eleştirilmişti.



"Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı, peynir de pahalı süt de pahalı" sözleriyle bir kez daha tepki çeken Yasemin Özilhan, önceki gün bir davette boy gösterdi.



Konu dönüp dolaşıp yine sosyetik güzelin lüks takıntısına geldi...



Sözlerine "Eskisi gibi artık çok alışveriş yaptığım söylenemez" diye başlayan Yasemin Özilhan, ekledi: "Ekonomik anlamda geçtiğimiz bu zor günlerden dolayı ben de bu anlamda harcamalarımı kıstım. Yeri geliyor indirimlere baktığım oluyor tabii. Lüks markalardan sadece alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil; yeri geliyor pazardan da alışveriş yaparım."



Sosyetik güzel, hiç de inandırıcı bulunmayan bu sözleriyle 'fakir edebiyatı' yapmakla eleştirildi.



Öyle ki; harcamalarını kıstığını söyleyen Yasemin Özilhan'ın son bir aydaki Instagram paylaşımındaki kombinlerinin toplam değeri neredeyse 300 bin TL'yi buluyordu...


SOSYAL MEDYA AKSİNİ SÖYLEDİ
Özilhan'ın 5 Eylül'de paylaştığı bu karesinde boynundaki kolyenin fiyatı 50 bin TL. Tüm kombinin değeri ise yaklaşık 100 bin TL...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN