Tıp fakültesi mezunu Berika Demir sosyal medya fenomenlerini eleştirdi: "Bunlardan lütfen ilham almayın"

Tıp fakültesinden yeni mezun olup İtalya’da master yapan Berika Demir, “Stetoskop en pahalı takıdır!” diyerek kendisi gibi gençlere “Meslek sahibi olun” mesajı verdi. Güzel fenomen ekledi: “Tek derdi çantasıyla hava atmak olanlardan ilham almayın."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2022 Güncelleme 23 Eylül 2022, 06:58
Tıp fakültesi mezunu Berika Demir sosyal medya fenomenlerini eleştirdi: Bunlardan lütfen ilham almayın

İÇİNDEKİLER

Instagram'daki yaklaşık 2 milyon takipçisi olan Berika Demir'den bazı sosyal medya fenomenlerine ağır eleştiri geldi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitimin ardından İtalya Roma'da master eğitimi gören genç doktor, önceki gün yaptığı paylaşımlarla sosyal medyaya damga vurdu.



"Stetoskop en pahalı takıdır; elde etmek için ödenen bedel gençliktir" diyen Berika Demir, bazı fenomenlerin elde ettikleri kazancın sorgulanması gerektiğini dile getirdi. Sahte beğeniler ve takipçi sayılarıyla bazı fenomenlerin takipçilerini 'salak' yerine koyduğunu söyleyen genç güzel, şu sözleriyle ise sosyal medyayı salladı:



BUNLARI İLHAM ALMAYIN!
"Bazı fenomenler, ona buna aldırdıkları çantalarla hava atıyor. Mesleğini sorsan yok; ürettiği hiçbir şey yok. Genç kızlar, bunların her ay başkalarının yatında yaptıkları tatilleri ilham almasın. Chanel marka çanta takıp elit olduğunu düşünen bazıları, akşam o arabadan diğerine transfer! Lütfen bu insanları takip edip zamanınızı kaybetmeyin, bunlardan lütfen ilham almayın."



Genç güzel, hem İtalya'da master yapıyor hem de Türkiye'de zorunlu görevini yerine getiriyor.



Berika Demir, hem güzelliği hem de zekasıyla genç kızların ilham aldığı isimlerden.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN