Düğün dernek İtalya! Üçüncü evliliğini yapacak Burcu Esmersoy düğün hazırlıklarına başladı

Burcu Esmersoy, düğünü için hazırlıklara başladı. Nazım Akmandil ile İtalya’da dünya evine girmeyi planlayan güzel sunucu, hayalindeki otelde yer bulamayınca rotasını tarihi bir kaleye çevirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2022 Güncelleme 23 Eylül 2022, 06:58
Düğün dernek İtalya! Üçüncü evliliğini yapacak Burcu Esmersoy düğün hazırlıklarına başladı

İÇİNDEKİLER

Yaz başında sevgilisi Nazım Akmandil'le evleneceğini açıklayan Burcu Esmersoy, o günden beri düğün dernekle ilgili tek kelime etmedi. Düğünü sevgilisinin kendisine evlilik teklifinde bulunduğu İtalya'da yapmak isteyen güzel sunucu, Polignano a Mare'deki otelin 2023 yılına kadar dolu olmasıyla B planı yaptı. Şimdilerde Milano'da olan Burcu Esmersoy, konuşulanlara göre İtalya'da düğün yapma konusunda ısrarlı. Son dönemin popüler düğün trendi 'kalede tören' konusundaki tercihleri değerlendiren güzel sunucu, bir yandan da Como Gölü ve Milano bölgesindeki alternatifleri de değerlendiriyor.



AYAKKABI ÖZEL TASARIM
Bu sene bitmeden düğün yapmayı planlayan 45 yaşındaki sunucu, düğün töreniyle ilgili birçok detayı ise belirlemiş durumda. Öte yandan gelinliğinin tasarımını da kendisi yapan Burcu Esmersoy, gelin ayakkabısını ise dünyaca ünlü tasarımcı Gianvito Rossi'ye çizdirmenin mutluluğunu yaşadı.



Üçüncü evliliğini yapacak olan Burcu Esmersoy, düğün konusunda son derece özenli davranıyor.

Esmersoy ile sevgilisi, kendileri için özel bir yeri olan İtalya'da evlenmeyi planlıyor.



Güzel sunucu, İtalya'daki düğünü için tarihi şato tercihlerini de değerlendiriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN