Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntüler! Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’le el ele basın karşısına çıktı

Hadise’nin Mehmet Dinçerler’le evliliğinde kriz yaşadığı dedikoduları olay yaratırken; Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’le el ele basın karşısına çıktı. Eski sevgililer, bir anda farklı kişilerle magazin gündemine yerleşti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2022 Güncelleme 08 Eylül 2022, 06:35
Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntüler! Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’le el ele basın karşısına çıktı

İÇİNDEKİLER

Son günlerde magazin dünyası, Hadise'nin evliliğinde kriz olduğu dedikodularıyla sallanır oldu. Seksi popçudan sonra Mehmet Dinçerler'in de önceki gün evlilik alyansını takmaması, "Evlilikte kriz var" iddialarını güçlendirdi. Dün Hadise'ye yakın bir kaynak "Her şey yolunda" derken; bir diğer dedikoduya göreyse Mayıs ayında evlenen ikili, birkaç gün önce evlerini ayırdı. Yine iddialara göre Hadise ve Mehmet Dinçerler, önümüzdeki günlerde oturup aralarındaki sorunları konuşacak.



ŞAŞKINLIK YARATTI
Magazin gündemine Hadise ilk sıradan yerleşirken tam da bu dedikoduların ayyuka çıktığı günün akşamı Kaan Yıldırım, Harbiye'deki bir konsere Haziran sonundan beri aşk yaşadığı Pınar Deniz'le el ele katıldı. Yaklaşık iki sene boyunca aşk yaşadığı Hadise ile bir kez bile olsun gazetecilerin karşısına el ele çıkmayan yakışıklı oyuncunun bu hamlesi, şaşkınlıkla karşılandı.



ELDE VAR MUTLULUK
35 yaşındaki Kaan Yıldırım, Haziran sonundan beri aşk yaşadığı Pınar Deniz'le önceki akşam basının karşısına el ele çıkıp 'sevgilileriyle görüntü vermeme' kuralını bozmuş oldu.



Mehmet Dinçerler, önceki gün yeni mekan açılışında alyanssız görüntülendi. İş adamının ailesi açılışta tam kadro bulunurken Hadise, eşini yalnız bıraktı.



Kaan Yıldırım; Nisan'da Londra'da, Mayıs'ta da Marmaris'te tatil yaptığı Hande Erçel ile de gazetecilerin karşısına çıkmamıştı.



Hadise, geçtiğimiz günlerdeki bir konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuştu. Seksi popçu, şarkının klibinde o zamanki aşkı Kaan Yıldırım'ın köpeğiyle kamera karşısına geçmişti.



TWİTTER SALLANDI...
Hadise ile iki sene boyunca yan yana bile yürürken görüntülenmeyen Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'le şak diye el ele konsere geldi... Sana yapılmayanın başkasına gani gani sunulması çok ağır geliyor insana. Hadise ağlamasın da ne yapsın!
Bu Kaan Yıldırım ünlüler geçidi falan mı? Hadise, Pınar Deniz, Hande Erçel, Ezgi Eyüboğlu...
Kadere bak! Hadise'nin ayrılık dedikodusu çıktığı gün Kaan Yıldırım'ın Pınar Deniz aşkı gündem oluyor.
Bütün erkeklere Kaan Yıldırım şansı diliyorum.
Hadise'nin ağlamasından sonra akıllara Kaan yıldırım ile aşk yaşadığı gelince Pınar Deniz rahatsız oldu bence.
Kaan Yıldırım, en son Ezgi Eyüboğlu'ndan boşanıp Hadise'yi ailesiyle tanıştırdıktan sonra Hande Erçel'le Marmaris'te tatilde değil miydi? Pınar Deniz'i ne ara sevgili yaptı? Deli sorular...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN