Sevgilisi Meedo ile Burning Man festivaline giden Şeyma Şubaşı'ndan ‘İnterneti yoktur’ yorumlarına tepki çeken yanıt

Şeyma Subaşı, ABD'de Burning Man çöl festivaline gitti. ‘İnterneti yoktur’ yorumlarına “sevgilim Elon Musk’ın uydusunu getirtti ama kullanmadım” yanıtı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2022 Güncelleme 07 Eylül 2022, 09:20
Sevgilisi Meedo ile Burning Man festivaline giden Şeyma Şubaşı’ndan  ‘İnterneti yoktur’ yorumlarına tepki çeken yanıt

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, birkaç günlük aranın ardından yeniden Instagram'a döndü.



Şeyma, kısa süre önce tekrar bir araya geldiği Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi ile gittiği ABD'nin Nevada Çölü'nde düzenlenen geleneksel Burning Man Festivali'nden fotoğraflarını paylaştı.



Birkaç gündür Instagram'da paylaşımda bulunmadığı için hakkında yapılan "Şeyma'nın interneti çölde çekmiyor" yorumlarına içerleyen genç kadın, kendisiyle alay edenlere de cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı.



"Bu sene farklı bir zihniyetle Burning Man'e gittim. Dış dünyayla bağlantımı kestim ve mecbur hissetmedim" diyen Şeyma Subaşı, ekledi:



"Meedo yanında Elon Musk'ın yeni internet uydusu Starlink'i getirmesine rağmen kullanmak istemedim. Sadece iki kere Melisa ile konuştum ve iyi olduğundan emin oldum." Şeyma'nın bu paylaşımı yine alay konusu olurken genç kadına "Elon Musk, böyle saçma bir olaya uydusunun konu edildiği bilse teknolojiden soğurdu", "Şeyma, resmen Elon Musk'ı maskara etmiş; milyarlarca dolarlık uyduyu gereksiz bulmuş" yorumları yapıldı.



GELENEĞE UYDULAR
Şeyma, sevgilisiyle gittiği festivalden bu renkli karelerini paylaşarak sosyal medyayı salladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN