Can Yaman'dan özel bağış gecesi! Kendisiyle baş başa yemek yiyen hayranları için...

İtalya’da çocuklar için bir dernek kuran Can Yaman, özel bir bağış gecesi düzenleyecek. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu, kendisiyle baş başa yemek yiyen hayranları için bir açık artırma düzenleyip geliriyle de çocuklar için kurduğu vakfa aktaracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2022 Güncelleme 16 Ağustos 2022, 06:58
Can Yaman’dan özel bağış gecesi! Kendisiyle baş başa yemek yiyen hayranları için...

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de olduğu kadar İtalya'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman'dan alkışlık hareket...



Uzun bir süredir oyunculuk kariyerine İtalya'da devam eden 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda 'Can Yaman For Children' adında bir dernek kurup Roma'daki bazı hastanelere kuvöz yardımında bulunmuştu.



Dernek faaliyetlerine hız vermek isteyen ünlü oyuncu, şimdi de İtalya'daki geniş hayran kitlesini 'bağışa' çevirmeye karar verdi.



Bunun için özel bir gece düzenleyecek olan Can Yaman, kendisiyle baş başa yemek yiyen hayranları için bir açık artırma düzenleyip geliriyle de çocuklar için kurduğu vakfa aktaracak.



DÜĞÜNE DAVETLİ DEĞİL!
Bu arada Can Yaman'ın eski rol arkadaşı ve bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Demet Özdemir'in düğününe çağrılıp çağrılmadığı da merak konusu olmuştu.



Güzel oyuncunun, 26 Ağustos'ta Sarıyer'deki bir otelde Oğuzhan Koç ile yapacağı görkemli törene Yaman'ı davet etmediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN