Dünyaca ünlü yıldız Sarah Jessica Parker sessiz sedasız İstanbul'a geldi! Basının görüntü almaması için adeta siper oldular

Dünyaca ünlü yıldız Sarah Jessica Parker, sessiz sedasız İstanbul’a geldi. Önceki akşam Karaköy’deki bir lokantada ziyafet çeken yıldız oyuncu, özellikle Türk mezelerine bayıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2022 Güncelleme 30 Temmuz 2022, 06:59
Dünyaca ünlü yıldız Sarah Jessica Parker sessiz sedasız İstanbul’a geldi! Basının görüntü almaması için adeta siper oldular

İÇİNDEKİLER

Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi Amerikalı dünya yıldızı Sarah Jessica Parker, geçtiğimiz gün Karaköy'de görüntülendi.



Sessiz sedasız İstanbul'a gelen ünlü oyuncuyu mekanın içindekiler tanımakta güçlük çekti.



Çıkışta görüntü vermemek için VIP minibüsü mekanın kapısına yanaştıran ünlü yıldızın arkadaşları, basının görüntü almasını engellemek için adeta Parker'in önünde siper oldular.



YEMEKLERE HAYRAN KALDI
Muhabirlerin "Türkiye'ye hoş geldiniz. Tatil için mi yoksa bir proje için mi buradasınız?" sorusuna Parker gülümseyerek "Çok sağol" deyip Türkçe cevap verdi.



Parker'ın bolca Türk mezesi ile yemeklerini yediği ve Türk mutfağına hayran kaldığı öğrenildi.



Sex and The City dizisiyle asıl şöhretini yakalayan Amerikalı yıldız, dünyanın en önemli moda ikonlarından. Dünyaca ünlü yıldız, çıkışta görüntü vermemek için çok uğraştı. Parker'ın bindiği araç, görüntü alınmasın diye mekana sıfır yanaştırıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN