İdo Tatlıses ile biricik eşinden tatil pozu! "Şanslı ben" diyen Yasemin Şefkatli aşkını bir kez daha haykırdı

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses, önceki gün tatil sezonunu açtı. İşte haberin detayları ve 19 Temmuz tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz diğer magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2022 Güncelleme 19 Temmuz 2022, 06:59
İdo Tatlıses ile biricik eşinden tatil pozu! Şanslı ben diyen Yasemin Şefkatli aşkını bir kez daha haykırdı

İÇİNDEKİLER

Birkaç ay önce evlenen genç çift, sosyal medyadan renkli paylaşımlar yaptı.

İkiliden güzel fenomen, eşinin elini tutarken paylaştığı kareye "Şanslı ben" diye yazarak İdo'ya olan aşkını bir kez daha ilan etti.

İTALYA ŞIKLIĞI
Burcu Esmersoy, İtalya'ya demir attı. Uzun süredir sevgilisi Nazım Akmandil ile Capri'de olan güzel sunucu, önceki gün sosyal medyadan paylaştığı bu karede hem tarzını hem de güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

MONTLA YATTA
Şimdilerde ailesiyle Ege'de tekne tatilinde olan Burak Özçivit, bölgede son dönemde etkili olan rüzgarlı havadan nasibini aldı. atv'nin fenomen dizisi "Kuruluş Osman"ın yıldızı, akşama doğru serinleyen hava nedeniyle yaz ortasında kaz tüy mont giymek zorunda kaldı. Ünlü oyuncu, Ege'deki rüzgarlı hava yüzünden mont giydi.

OĞLUYLA YÜZDÜ
Ailece Çeşme'deki yazlıklarında tatil yapan oyuncu Esra Ronabar, oğlu Mavi Rüzgar ile birlikte bir beachte denize girdi. Güzel oyuncu, dizi çekimleri için dün Ankara'ya giderken kendisi gibi oyuncu eşi Barış Falay da Çağla Kubat Akademi'de sörf dersleri alan oğluyla birlikte Çeşme'de kaldı.
Ünlü oyuncu, oğluyla deniz keyfi yaptı.

SAHNEDEN SİTEM ETTİ
Ferhat Göçer, önceki gün Çeşme'de konser verdi. Asıl mesleği doktorluk olan Göçer, son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının artmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Mesleğimiz zaten zor, bir de üzerine bu şiddet olayları yaşanınca ve hatta iş ölümlere kadar gidince iyice tadı kaçtı" dedi.

SET ÖNCESİ MOLA
Pop müziğin başarılı isimlerinden ve aynı zamanda oyunculuğunu da ön plana çıkaran Feride Hilal Akın, Çeşme Ovacık'taki bir mekanda görüntülendi."Aşkın Saati 1903" filminde başrol oynayacak olan güzel şarkıcı, "Çekimler Ağustos'ta başlayacak. Filmde Berat Efe Parlak ile rol alacağım. Beşiktaş anısına yapılacak bir proje olacak" dedi.

KAHVALTI KEYFİ
Ünlü çift Özge Özder ile Sinan Güleryüz, önceki gün Gündoğan'daki bir kahvaltı evinde görüntülendi. Ailece kahvaltı keyfi yapan ikiliden Güleryüz, "Eşinizle aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Oynarım ama kardeşini canlandırmam. Ona düşman bir rolde oynayabilirim." (Evren ABDULLAHOĞLU)

FİLME GEL
OkanKaracan'ın yapımcı olarak imza attığı ilk sinema filmi "Filme Gel" için start verildi. Dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin okuma provası geçtiğimiz gün yapıldı. Çekimleri İstanbul'da başlayıp Çanakkale'de devam edecek yapım, çok yakında seyirciyle buluşacak.