Şeyma Subaşı Julia Roberts'ın yıllar önce giydiği kıyafeti giydi! Kendini özel kadın ilan etti

Şeyma Subaşı, yine dikkat çekmeyi başardı. Genç kadın, Julia Roberts’ın yıllar önce rol aldığı ‘Özel Bir Kadın’ filmindeki elbisesini giydi. Paylaşımına da ‘Pretty Woman’ şarkısını ekleyip kendini ‘özel kadın’ ilan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2022 Güncelleme 16 Temmuz 2022, 06:58
Şeyma Subaşı Julia Roberts’ın yıllar önce giydiği kıyafeti giydi! Kendini özel kadın ilan etti

İÇİNDEKİLER

Son günlerde Mısırlı milyarder sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştığı dedikoduları dolaşan Şeyma Subaşı, nasıl dikkat çekeceğini biliyor.

Önceki gün Bodrum tatiline çıkan genç kadın, 1990 yılındaki 'Özel Bir Kadın' (Pretty Woman) filminde Julia Roberts'ın giydiği elbiseyi tercih etti.

Şeyma Subaşı'nın yaklaşık 4 bin TL'lik kıyafetiyle yaptığı paylaşımına filmin meşhur "Pretty Woman" müziğini eklemesi de dikkat çekti.

EFSANE BİR FİLM
Şeyma Subaşı'nın kıyafet seçiminde ilham aldığı filmin konusu ise şöyle: Son derece varlıklı bir işadamı olan Edward (Richard Gere), Vivian isimli oldukça çekici bir sosyetik hayat kadınına rastlar. Bir hafta boyunca birlikte olup sevgili gibi yaşayıp ayrılma kararı alan ikili, birbirine aşık olur.

Julia Roberts'ın filmdeki ikonik kıyafetlerinden biri, ünlü bir marka tarafından kopyalandı. Bu kıyafeti alanlardan biri de Şeyma oldu.

Richard Gere ve Julia Roberts'ın rol aldığı film, sinema tarihinin efsaneleri arasında.

Şeyma, paylaşımına "Pretty Woman" şarkısını da ekledi.