Mustafa Sandal ile evlenen Melis Sütşurup'a Emina Jahovic şoku! Mutluluğunu sosyal medyadan paylaştığına bin pişman oldu

Emina Jahovic’in fanları, Melis Sütşurup’un gelinlikli fotoğraflarına olumsuz yorumlar yağdırdı. Sırp basını ise bazı çirkin yorumların Emina tarafından sahte hesaplardan yazılmış olabileceğini iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2022 Güncelleme 10 Temmuz 2022, 06:59
Mustafa Sandal ile evlenen Melis Sütşurup’a Emina Jahovic şoku! Mutluluğunu sosyal medyadan paylaştığına bin pişman oldu

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz ay uzun süredir birlikte olduğu Mustafa Sandal ile evlenen sosyetik güzel, mutluluğunu sosyal medyadan paylaştığına bin pişman oldu.



İtalya ve Marmaris'teki törenlerde hayli iddialı gelinlikler tercih eden Melis Sütşurup Sandal, Musti ile olan gelin-damat pozlarını de kendi Instagram hesabından poz poz paylaştı.



YORUMLARI KAPATTI
Ancak Emina Jahovic'in sevenleri, sosyetik güzele "Gördüğümüz en çirkin gelinlikler", "Bu gelinlikleri nasıl seçtin?" gibi olumsuz yorumlar yağdırdı.



Melis Sütşurup da bunun üzerine Instagram hesabını yoruma kapattı.



Bu arada Sırp basını, Melis Hanım'a yapılan olumsuz yorumlardan bazılarının Emina Jahovic tarafından açılan sahte hesaplardan yazılmış olabileceğini iddia etti.



Sosyetik güzelin Marmaris'te giydiği gelinliği birçokları tarafından da beğeni topladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN