Bodrum'da 250 bin TL'lik tonoz çalındı

Bodrum'da yaşanan hırsızlık olayı, resmen güldürecek cinsten. Yaklaşık 250 bin TL değerindeki denize bağlı büyük iki tonoz çalınınca tonoz sahipleri alarma geçti. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 8 Temmuz tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2022 Güncelleme 08 Temmuz 2022, 06:59
Bodrum’da 250 bin TL’lik tonoz çalındı

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da yaşanan hırsızlık olayı, resmen güldürecek cinsten. Yaklaşık 250 bin TL değerindeki denize bağlı büyük iki tonoz çalınınca tonoz sahipleri alarma geçti.

Önce Yalıkavak sonra da Gündoğan koyunda çalınan tonozlar, yat ve tekne sahiplerinin gözünü korkutuyor. Çevredeki vatandaşların söylediğine göre yurt dışından gelen büyük ve özel yatların kaptanları tonozları alıp başka koylarda ya da açıklarda denize bırakıyor.

ZODYAK BOTTA YAKALANDILAR
Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, eşi Arzu Sabancı ile Bodrum'da yaz tatiline devam ediyor. Lüks yatlarıyla demirledikleri Cennet Koyu'nda objektife yakalanan çift, yatlarında zodyak botla karaya çıkarken görüntülendi. ERSİN AL

EFE İLE KEYİFLİ ANLAR
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü sunucu Ece Vahapoğlu, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere takıldı. Oğlu Efe ile gün boyu denizde şakalaşan ünlü sunucu deniz ve güneşin tadını çıkardı.

KÜÇÜK BİR KAÇAMAK
Demet Şener, sevgilisi Tolga Arman ile Türkbükü'nde yürüyüş yaparken görüntülendi. Şener, çocukları ve Arman'ın çocuğu ile hep birlikte tatil yaptıklarını ama küçük bir kaçamak yaptıklarını söyledi. ERSİN AL

OĞLUNU SÖRFE VERDİ
Ebru Akel, oğlu Eren Sancak ile Bodrum'da tatil yapıyor. Geçtiğimiz gün Gündoğan'da görüntülendi. Oğlu Eren'i sörf öğrenmesi için yaz kampına verdiğini söyleyen Akel, bir arkadaşıyla oturup uzun uzun sohbet etti. ERSİN AL

YENİ AŞKIYLA İLK KEZ
Oyunculuğu bırakan Merve Boluğur, Alaçatı'da yeni aşkıyla yakalandı. "Yeni aşkım" dediği kişi ise minik tavşanından başkası değildi.
ERCAN AKGÜN

BODRUM'DA AŞK ŞARKILARI YANKILANDI
Usta sanatçı Levent Yüksel, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da konser verdi. İki saat boyunca en güzel aşk şarkılarını söyleyen Yüksel, dakikalarca ayakta alkışlandı.

AYLARDIR YAZIN HAYALİNİ KURUYORLAR
Oyuncu
çift Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, akşam yemeği yedi. Güzelliğiyle dikkat çeken ve aylardır yaz tatili hayalini kurduklarını belirten Güner, Çeşme'de huzur bulduklarını söyledi. ERCAN AKGÜN

EBRU'NUN 'YAKIŞIKLI'SINA RAP COVER
Ah Yandım ile başlayan yolculuğuna Korkuyorum ile devam eden Züleyha, Ebru Gündeş'in yorumladığı Yakışıklı'yı düzenleme yaparak müzikseverler ile buluşturdu. Gürkan Kömürcü de rap performansı ile renk kattı.

ÜNLÜ İSİMLER BİR ARADA
Önceki gün Türkbükü Cennet Koyu'nda ünlü isimler bir araya geldi. Özel bir davete katılan Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Deniz ve Didem Soydan gibi isimler gün boyunca keyifli anlar yaşadı. Sıcaktan bunalan Birce Akalay, denizin keyfini cıkarırken İbrahim Çelikkol, Burak Deniz ve Didem Soydan ise gün boyu sohbet etti. Evren ABDULLAHOĞLU

İŞ ZAMANI
Yaz aylarını tatil mekanlarında geçiren ünlülerin aksine Aslı Bekiroğlu, yazı çalışarak geçiriyor. Önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülenen oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bekiroğlu, "Şimdi iş zamanı aralarda kısa süreli tatil yaparız" şeklinde konuştu.
Aydın HAMZA

ŞARKILAR ÖZKAN İÇİN
Metropol
İstanbul, Hey! Summer Fest, şehrin ritmini yükseltmeye devam ediyor. Fuat Güner'in konuğu Işın Karaca oldu. İkili, büyük beğeni topladı. Güner, arkadaşı Özkan Uğur'un Ağustos'ta iyileşip sahnelere döneceği müjdesini verdi.