Kendisinden 42 yaş küçük Merve Sakallı ile yeni evlenen Lucien Arkas, eşini adeta servetine ortak etti!

Arkas Holding yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, kendinden 42 yaş küçük Merve Sakallı ile evlendi. Çiçeği burnunda evli Merve hanım, şirketin yönetim kuruluna da girdı, lüks otellerin de ortağı da oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2022 Güncelleme 30 Haziran 2022, 07:00
Kendisinden 42 yaş küçük Merve Sakallı ile yeni evlenen Lucien Arkas, eşini adeta servetine ortak etti!

İÇİNDEKİLER

İzmir'in ünlü iş insanlarından Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, geçtiğimiz gün kendisi gibi İzmirli Merve Sakallı ile evlendi.



Arkas'a ait Torbalı'daki bağlarda yapılan tören sonrası, dedikodu kazanı kaynamaya başladı.



Herkes 35 yaşındaki genç güzelin 77 yaşındaki iş insanıyla arasında olan 42 yaşlık farkı konuşur oldu.



Lucien Arkas'ın dördüncü evliliğini yaptığı Merve Hanım'a düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzalattığı iddia edildi.



Bu kararı aile fertlerinin isteğiyle alan ünlü iş insanı, Merve Sakallı'ya da Alaçatı'da ortak olarak açtıkları lüks butik otelin yarı hissesini verdi.



Bir diğer iddiaya göre de Merve Hanım, şirketin yönetim kuruluna da girdi ancak işleyiş konusunda herhangi bir söz hakkı bulunmayacak.



İddialardan bir diğerine göre de; Merve Sakallı, bebek sahibi olmak isteğini Lucien Arkas'a iletip olumlu yanıt alınca; geçtiğimiz seneden beri beraber olan çift nikah masasına oturma kararı aldı.



Çiçeği burnunda evliler, Lucien Arkas'ın Urla'da şatoyu andıran dillere destan malikanesinde yaşayacak.



ARKAS KİMDİR?
Fransız asıllı Türk vatandaşı Lucien Arkas, 1945'te İzmir'de doğdu. İzmir Saint Joseph Lisesi'nden mezun oldu. Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Yunanca bilen Arkas, 2000 yılından bu yana Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Lucien Arkas'ın ilk evliliğinden Diane, Claire ve Bernard adında üç çocuğu var. İkinci evliliğini sekreteri Esra Arkas, üçüncü evliliğini Gülbeniz Hanım ile yaptı. Bu evlilikten de bir çocukları oldu.



ARKAS AİLESİ'NİN HİKAYESİ
Fransa'nın Korfu Adası'nda yaşayan Arkas ailesi 1840'ta İzmir'e yerleşir. Lucien Arkas'ın dedesi Gabriel Jean Arcas 1902 yılında, iki Fransız ortağıyla (Tissot / Champsaur) bir ithalat şirketi kurdu. Şirket 2. ve üçüncü kuşakla birlikte Türkiye'nin en saygın şirketlerinden biri oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN