Bozburun'daki bir mekanın favori yemeği olan ‘Köy Patatesi’nin' bu sezondaki fiyatı alay konusu oldu

Bozburun’daki bir mekan, en favori yemeği olan ‘Köy Patatesi’nin bu sezondaki fiyatını 155 TL olarak belirledi. Taze nane ve sarımsakla harmanlanıp kızartılan patatesler için “155 TL'ye değil köy, olsa olsa sosyete patatesi olur esprileri yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2022 Güncelleme 27 Haziran 2022, 06:58
Bozburun’daki bir mekanın favori yemeği olan ‘Köy Patatesi’nin’ bu sezondaki fiyatı alay konusu oldu

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Tanem Sivar ile eşi Edhem Dirvana'nın sahibi olduğu Bozburun'daki yat kulüp, fiyatlarıyla Bodrum ve Çeşme ile yarışıyor.



Çıtır kabağın 175 TL'den servis edildiği mekanda, köy patatesinin ise tam 155 TL olarak menüdeki yerini alması şaşkınlık yarattı.



Aralarında Cansu Dere, Özge Özpirinçci ve Hazal Kaya gibi isimlerin müdavimi olduğu mekanda mezeler de 110 TL...



YATARAK KAZANIYOR!
Öte yandan daha ekonomik tatilin adresi Kaş'ta da artık en mütevazı yerlerde şezlong ücreti 100 TL, şemsiye ücreti de 20 TL oldu.



Aynı şekilde kısa süre öncesine kadar ücretsiz girilen Çeşme'deki birçok plajda da şezlong kullanım bedeli 50 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar, sadece şezlong için alınan bu ücretlere esprili şekilde isyan etti: "Kumsalda hareketsiz uzanan iki kıytırık şezlong, 30 gün çalışan asgari ücretliden fazla kazanıyor", "Yatarak kazanıyor lafı sanırım şezlonglar için söylenmiş."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN