Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Efe için 25 bin TL'ye dadı tuttu

Nisan’da oğullarına kavuşan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Efe için dadı tuttu. Ünlü çift, büyük bir titizlikle seçtikleri bakıcıya 1.400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL ödüyor. Vize, sigorta ve yılda bir defa Filipinler’e gidiş/dönüş uçak masrafı da ekstra.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2022 Güncelleme 19 Haziran 2022, 07:01
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Efe için 25 bin TL’ye dadı tuttu

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının gözde çifti Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, Nisan'da oğullarına kavuşarak gündem olmuştu.



Doğumdan bir süre sonra Kemerburgaz'daki orman içindeki kütük evlerinde kalan ünlü çift, bir süre önce de Bodrum Yalıkavak'taki evlerine geçti.



Yakışıklı oyuncu ile stil danışmanı eşi, tatile çıkmadan da bakıcı arayışına girdi.



Kurt Efe için İngilizce'yi çok iyi konuşan ve deneyimli bir bakıcı tercih eden Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, bir Filipinli bakıcıyla da yatılı olarak 1.400 dolara anlaştı.



Filipinli ve 50 yaşlarındaki bakıcıya yaklaşık 25 bin TL maaş veren ünlü çift, ayrıca dadının vize, sigorta ile her yıl bir kere Filipinler'e gidiş dönüş uçak biletini de ekstra karşılayacak.



KUR ARTIŞI YARADI!
Ünlü çiftin bakıcıya ödedikleri ücret ise "CEO maaşına bakıcı" yorumları yaptırdı.



Bu arada maaşlarını dolarla alan ve çoğu yabancı uyruklu bakıcılar, son dönemdeki kur artışı nedeniyle hayli iyi kazanmaya başladı.



Yatılı olmayan bakıcılar; sabah 8 ile akşam 18.00 arasında çalışmak için ortalama 500 dolar yani yaklaşık 8.200 TL alırken; yatılı bakıcıların maaşları 900 ile 1.400 dolar arasında değişiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN