Nail Keçili Melis Sütşurup'la evlenip düğününe çağırmayan eski dostu Mustafa Sandal'a isyan etti "Ben öyle eşeğim ki..."

Nail Keçili, kendisini Marmaris’teki düğününe çağırmayan Mustafa Sandal’a sitem etti. Bir dönemin efsane reklamcısı Musti için “Güçlü olduğum zamanlar teknemden, evimden çıkmazdı” diyerek ünlü popçuyu vefasızlıkla suçladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2022 Güncelleme 14 Haziran 2022, 06:58
Nail Keçili Melis Sütşurup’la evlenip düğününe çağırmayan eski dostu Mustafa Sandal’a isyan etti Ben öyle eşeğim ki...

İÇİNDEKİLER

Nail Keçili, bir dönem reklam dünyasının efsane ismiydi...



Aradan yıllar geçti, usta isim Marmaris'e yerleşti.

Geçtiğimiz gün de Mustafa Sandal, sosyetik aşkı Melis Sütşurup'la Marmaris'in en lüks otellerinden birinde üç gün, üç gece süren görkemli bir düğün yaptı.



Dostları Nail Keçili'yi arayıp "Mustafa Sandal, seni düğününe çağırdı mı? Düğün nasıldı?" diye sordu.



Ancak Nail Keçili'nin bir dönem arasından su sızmayan Mustafa Sandal'ın evlendiğinden dahi haberi yoktu.



Çünkü ne Musti, ne de yakınları Nail Keçili'yi aramayı akıl bile etmemişti...



Bu vefasızlık karşısında kırılan Nail Keçili, dün sosyal medyasından yazdığı şu cümlelerle de Mustafa Sandal'a sitem edip eski dostunu vefasızlıkla suçladı:



MUSTİ'YE AÇIK MEKTUP!
"Hiç kimse bana düğünle ilgili bir şey söylemedi ama ben öyle eşeğim ki; bana söyleseydi 'Gel düğününü müze evimin bahçesinde yap' derdim. Sonra aklıma geldi... Mustafa ben iş dünyasında, siyasette, medya dünyasında güçlü olduğum zaman evimden, teknemden çıkmazdı. Uçağım, teknem, arabalarım varken Mustafa Bey, teknemde klip çekti. Ricayla bana kaptanlık rolü verdi. Adıma 'Nail Baba' isimli şarkı yaptı. Teknemle gezdi, davetler verdi. Ama..."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN