Mehmet Dinçerler'le yurt dışında düğün hayali kuran Hadise'nin hayalleri Dinçerler Ailesi'nin borçları yüzüden suya düştü!

Hadise, Mehmet Dinçerler’le düğünü için aylardır yurt dışı hayali kurdu ama son karar İstanbul oldu. Dinçerler Ailesi’nin borçları yüzünden hayallerinden vazgeçen popçunun, evlilik sözleşmesi yaptığı da iddialar arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2022 Güncelleme 12 Haziran 2022, 06:55
Mehmet Dinçerler’le yurt dışında düğün hayali kuran Hadise’nin hayalleri Dinçerler Ailesi’nin borçları yüzüden suya düştü!

İÇİNDEKİLER

Ocak ayında kendisine evlilik teklif eden Mehmet Dinçerler ile Mayıs'ta ani bir şekilde gizlice evlenen Hadise'nin hayalleri suya düştü.



Uzun süredir evlenmek için Maldivler'den İtalya'ya kadar birçok yer bakan ünlü popçunun son kararının da İtalya olduğu iddia edilmişti.



Ancak dedikodulara göre Hadise, eşinin isteğiyle bu hayalinden vazgeçti.



130 MİLYON TL İDDİASI
Düğünü nikah törenlerinin olduğu Çırağan Sarayı'nda yapacakları iddia edilen Hadise ve Mehmet Dinçerler, davetli listesini de daralttı.



Bu iddialar üzerine "Hadise, Dinçerler ailesinin borçları yüzünden istediği düğünü yapamıyor" söylentisi çıktı.



Bir diğer iddiaya göre de Türkiye'nin en çok kazanan sanatçıları arasında yer alan Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlilik sözleşmesi imzaladı.



Dinçerler'in toplamda 130 milyon TL'lik borcu olduğu haberleri çıkmış; ünlü iş adamı ise bunu yalanlamıştı.



İŞÇİLERİ İSYANDA
Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'in ortağı olduğu baklava zincirlerinin 200 işçiyi kapının önüne koyduğu iddia edildi.



Şirket yetkililerine ulaşamayan baklava zincirlerinin mağdurları, haklarını aramak için bir canlı yayına bağlandı.



Ateş Lale, şunları söyledi: "Mehmet Dinçerler, Hadise'yle Çırağan Sarayı'nda, Miami'de boy gösterirken biz emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Hiçbir yetkiliye ulaşamıyoruz, insanların onca yıllık tazminatı var.En sonunda Hadise'nin konserine gidip orada hakkımızı isteyeceğiz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN