Ebru Gündeş'in kendisinden 20 yaş küçük Iraklı Rassan Khoshnaw ile aşkı belgelendi! Çiftin aşklarını yaşadıkları yer belli oldu

Ebru Gündeş’in uzun süredir adının anıldığı kendisinden 20 yaş küçük Iraklı Rassan Khoshnaw ile aşkı belgelendi. Gündeş ile kendisini milyonlarca TL’lik hediyelere boğduğu sevgilisinin aşklarını yaşama adresi ise Dubai.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2022 Güncelleme 08 Haziran 2022, 07:00
Ebru Gündeş’in kendisinden 20 yaş küçük Iraklı Rassan Khoshnaw ile aşkı belgelendi! Çiftin aşklarını yaşadıkları yer belli oldu

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sene kızının babası Reza Zarrab'dan resmen boşanan Ebru Gündeş'in aşk bombası patladı.



Bir süredir adı Iraklı Rassan Khoshnaw ile anılan 48 yaşındaki Gündeş'in önceki gün kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle aşk pozu ortaya çıktı.



İkilinin sarmaş dolaş pozu, sosyal medyada hızla yayıldı. Bomba etkisi yaratan aşkla ilgili Ebru Gündeş sessiz kalırken gözlerin çevrildiği Rassan Khoshnaw, sosyal medyadan yaptığı lüks paylaşımlarına devam etti.



25 MİLYON TL'YE ARABA!
Bu arada Ebru Gündeş'in gönlünü her sahnesini gidip en önden masa yaptırarak kazanan Iraklı iş insanının, pahalı jestleriyle de Gündeş'in ayağını yerden kestiği iddia ediliyor.



Ünlü şarkıcıya 25 milyon TL değerinde Mercedes Maybach otomobil ve 1 milyon dolara yüzük aldığı iddia edilen Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'le aşkını da Dubai'de yaşıyor.



İkili, Iraklı iş adamının özel jetiyle sürekli Dubai'ye gidip burada romantik anlar yaşıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN