Ailesiyle İngiltere'de yaşayan Bergüzar Korel söylemleriyle sosyal medyayı ikiye böldü! "İmkanı olan..."

Ailesiyle İngiltere’de yaşayan Bergüzar Korel, önceki gün “İmkanı olan Edinburg’u görsün” dedi, ortalık karıştı. Kimileri Korel’e tepki gösterirken kimileri ise güzel oyuncunun iyi niyetli olduğunu savundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2022 Güncelleme 04 Haziran 2022, 06:58
Ailesiyle İngiltere’de yaşayan Bergüzar Korel söylemleriyle sosyal medyayı ikiye böldü! İmkanı olan...

İÇİNDEKİLER

Bir süredir kendisi gibi oyuncu eşi Halit Ergenç ve üç çocuğuyla İngiltere'de yaşayan Bergüzar Korel, dünün en çok tartışılan isimlerinden biriydi.



Önceki gün Londra'daki evlerinden tatil için Edinburg'a giden oyuncu, sosyal medya hesabından buranın güzelliklerinden bahsetti.



Parktan bir paylaşım yapan Bergüzar Korel, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: "Bu yeşil beni mest ediyor. Fakat iki buçuk dakikada bir, biri uyuyor, öbürü emmek istiyor, öteki ilk kez 2 yaş sendromu yaşıyor... Ama çok şükür. İmkanı olan gelsin buraları görsün."



SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Güzel oyuncunun bu sözlerine bir takipçisinin geçtiğimiz yıllarda eşiyle beraber rol aldığı diziyi kast ederek yaptığı "Vatanım Sensin diyerek, parayı cukkaladı, şimdi herkesi İngiltere'ye çağıyor... Vatanın neresi?" yorumu, sosyal medyayı ikiye böldü.



Kimileri Bergüzar Korel'in iyi niyetli olduğunu düşünürken kimileri ise Korel'e tepki gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN