ATV'nin yeni dizisi “Sevmek Zamanı”nın ilk teaserı heyecan yarattı

Bir günde hayatları tümüyle değişen, birbirlerinin hayatlarını dramatik biçimde değiştiren Firuze ve Kaan’ın hikayesini anlatacak olan ATV’nin yeni dizisi “Sevmek Zamanı”nın ilk teaserı olay yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2022 Güncelleme 23 Mayıs 2022, 06:59
ATV’nin yeni dizisi “Sevmek Zamanı”nın ilk teaserı heyecan yarattı

İÇİNDEKİLER

"Dizi ATV'de izlenir" sloganıyla imza attığı her yapımla milyonları ekrana kilitleyen atv'nin yeni dizisi, büyük heyecan yarattı.



Bir günde hayatları tümüyle değişen, birbirlerinin hayatlarını dramatik biçimde değiştiren Firuze ve Kaan'ın hikayesini anlatacak olan ATV'nin yeni dizisi "Sevmek Zamanı"nın ilk teaserı yayınlandı.



Yapımını Süreç Film'in yapımcılığını Ali Gündoğduİsmail Gündoğdu'nun üstlendiği, ATV ekranında yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanan Sevmek Zamanı dizisinin ilk teaserı büyük beğeni topladı.



YAZA RENK GETİRECEK
Dizinin tanıtımında, ekranların yeni çifti İlhan Şen ve Deniz Işın'ın uyumu göz alıcı görüntülerle birlikte sunulurken, Firuze ve Kaan'ın çok konuşulacak aşk hikayesinden ilk ipuçları yer aldı.



Seyirciyle buluşmak üzere gün sayan Sevmek Zamanı'nın kadrosunda İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk yer alıyor.



Yaz ekranının en iddialı yapımı olan dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken, genel hikayeyi Yıldız Hülya BilbanÖmer Aydın, senaryoyu Nalan Merter Savaş kaleme aldı.



Müzikler ise Cem Öget imzalı...



Sevmek Zamanı, renkli sahneleriyle tam bir yaz dizisi...



Ekranların yeni çifti İlhan Şen ve Deniz Işın'ın uyumu şimdiden beğeni topladı. Şen ile Işın'ın rol aldığı dizi, 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN