Zafer Algöz'ün 'Erşan Kuneri' yorumu GİBİ dizisi sevenler tarafından eleştiri ile karşılandı

Erşan Kuneri’de rol alan Zafer Algöz, küfürlerle dolu yapımın ‘Gibi’ isimli diziyle kıyaslanmasına ‘Bizim seviyemize gelmesi için 4 fırın İzmir boyozu yemesi gerek’ yanıtı verdi. Kibiriyle tepki toplayan Algöz’e binlerce tepki mesajı yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2022 Güncelleme 20 Mayıs 2022, 06:58
Zafer Algöz’ün ’Erşan Kuneri’ yorumu GİBİ dizisi sevenler tarafından eleştiri ile karşılandı

İÇİNDEKİLER

Bir dijital platformda yayına giren Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri', toplumun her kesiminden eleştiriler aldı.

Belden aşağı esprileri, küfürlerle dolu senaryosu, toplumdan kopuk hikayeleri ve Türk ahlak yapısına uymayan sahneleriyle tepki çeken dizinin oyuncuları da eleştirilere tahammül edemedi.

Cem Yılmaz'dan sonra bu kez de Zafer Algöz, bir Twitter kullanıcısının diziyle ilgili "İçinde bir tık 'Gibi' esintisi hissettim" yorumuna şu yanıtı verdi:

ÜSTÜNLÜK KOMPLEKSİ!
"Gibi'nin bu seviyeye
gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek."

Algöz, bir takipçisine de "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" diye yazdı.

Tıpkı Cem Yılmaz gibi eleştiri konusunda hazımsız ve kendisinden başka herkesi küçük gören bu tavır, sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu arada dünyaca ünlü sinema sitesi İMDB'de Gibi'nin puanı 9 iken, Erşan Kuneri'ninki sadece 7!

Aleyna Tilki de "Gibi'nin hepimizi güldürmesinin hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil" yorumu yaptı.

Hacı Sabancı "Siz diyete başlasanız daha iyi olacak" diyerek Algöz'ü eleştirdi.