Nazım Akmandil ile evleneceğini söyleyen Burcu Esmersoy'un paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü! Aşkının taktığı tektaşı...

Sevgilisi Nazım Akmandil ile yaz sonu evleneceğini açıklayan Burcu Esmersoy, tersine gitti! Birçok ünlü isim tektaşıyla şovunu yaparken güzel sunucu, aşkının evlilik teklif ederken taktığı yüzüğünü Photoshop'la gizledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2022 Güncelleme 16 Mayıs 2022, 06:57
Nazım Akmandil ile evleneceğini söyleyen Burcu Esmersoy’un paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü! Aşkının taktığı tektaşı...

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde sürpriz yaparak üçüncü kez nikah masasına oturacağını açıklayan Burcu Esmersoy, fotoğraf hilesiyle sosyal medyaya damgasını vurdu.



Kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile yaz sonu evlenecek olan 45 yaşındaki sunucu, geçtiğimiz gün sevgilisiyle İtalya'nın yolunu tuttu.



4.5 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Burcu Esmersoy, aşkının evlilik teklif ederken taktığı tektaş yüzüğünü photoshop'la sakladı.



TEPKİLER FARKLI...
Tektaşıyla havasını atan birçok ünlü ismin aksine böyle bir yola başvuran güzel sunucunun bu tavrı sosyal medyayı adeta ikiye böldü.



Kimileri Burcu Esmersoy'un gizem yaratıp dikkat çekmek için yüzüğünü sakladığını söylerken kimilerine göre ise ünlü sunucu, yüzüğünün büyüklüğü ve fiyatıyla gündeme gelmek istemediği için photoshop'a başvurdu.



Esmersoy, aşkının taktığı tektaşını işte böyle photoshop ile yok etmeye çalıştı.