Defne Samyeli'ye konser şoku! Yok denecek kadar az bilet satıldı

Defne Samyeli’nin otel ve gece kulüpleri derken Türkiye’nin en prestijli etkinlik alanlarından birinde konser vereceği açıklandı. 7 Haziran’daki konsere yok denecek kadar az bilet satılırken müzikseverler de “Sesi yok neyin konseri!” diye isyan ettiler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2022 Güncelleme 08 Mayıs 2022, 06:59
Defne Samyeli’ye konser şoku! Yok denecek kadar az bilet satıldı

İÇİNDEKİLER

Modellik, haber spikerliği ve oyunculuk derken son dönemde şarkıcı kimliğine ağırlık veren Defne Samyeli, henüz müzikseverlerin takdirini toplayamadı.

7 Haziran'da Türkiye'nin en prestijli etkinlik alanlarından birinde sahne almaya hazırlanan Samyeli'nin konseri şu cümlelerle duyuruldu:

"Defne Samyeli, Türkçe müzikte birbirinden farklı kategorilere, türlere damgasını vurmuş en iyi ve en sevilen şarkılardan derlenmiş müzikli şovu "Only the Best!" ile 7 Haziran akşamı sahnede."

MÜZİK TUTKUNLARI İSYANDA
Bu duyuruya müzik tutkunlarından şöyle eleştiri mesajları yağdı:

"Okuduğumuz özne, mekan ve müzik türünün aynı cümle içinde geçebilmesini hayret ve üzüntüyle karşılıyorum", "Utanmadan bu gösteriye bilet mi keseceksiniz!", "Bu kadında ses var da ben mi bilmiyorum!"

Öte yandan Defne Samyeli'nin konserine yok denecek kadar az sayıda bilet satılırken aynı mekanda Yalın'ın vereceği 27 Mayıs'taki konserinin biletleri tamamen tükendi.

DEFNE SESSİZ
Defne Samyeli, eleştirilere karşı sessiz kalmayı tercih etti.