Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin Ebru Şallı'yı topa tuttu! "Ebru Hanım’ın hazmedemediği bir görmemişliği var"

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin, iş adamı ile şimdiki eşi Ebru Şallı’yı bombaladı. Eski eşinin kendisi gibi Şallı’ya da şiddet uygulayabileceğini ifade eden Derin, ekledi: “Ebru Hanım’ın hazmedemediği bir görmemişliği var,

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2022 Güncelleme 28 Nisan 2022, 06:58
Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Derin Ebru Şallı’yı topa tuttu! Ebru Hanım’ın hazmedemediği bir görmemişliği var

İÇİNDEKİLER

Youtube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında konuşan Gonca Derin, magazin dünyasını sarsacak açıklamalarda bulundu.



Uğur Akkuş'un 2018 yılının Mayıs ayında Ebru Şallı uğruna boşandığı iki çocuğunun annesi Gonca Hanım, sözleriyle olay yarattı.



Akkuş tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Gonca Derin, "Sizce Ebru Şallı da Uğur Bey tarafından bu şiddete maruz kalıyor mudur?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Ölene kadar devam eder. Eğer bir erkek bir kadına şiddet uyguluyorsa bir sonrakine de uygular."



ŞALLI'YA 'EĞİTİM' GÖNDERMESİ
Derin, şu sözleriyle de evliliğinin bitme nedeni olarak gördüğü Ebru Şallı'yı affedemediğini gözler önüne serdi:



"Ebru Hanım'ın hazmedemediği bir görmemişliği var. Alışveriş yaptığı mağazadan fotoğraf attı. Bu çok saçma bir şey... Sağlıklı yaşamla bu kadar ilgili bir hanıma çocuklarımı gönderdiğimde sabahtan akşama kadar pasta yediriyor. 'Sağlıklı yaşam' diyor ama bunun eğitim almamış. 'Spor' diyor bunun da eğitimini almamış."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN