Hacı Sabancı ile evlenmeden önce Instagram’daki paylaşımlarından 10 bin TL alan Nazlı Kayı bakın şimdi ne kadar kazanıyor

Hacı Sabancı’yla evlenmeden önce Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alan Zeynep Nazlı Sabancı, zam yaptı. ‘Resmen’ sosyete olan Sabancı, artık gönderi başına 80 bin TL kazanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2022 Güncelleme 25 Nisan 2022, 06:58
Hacı Sabancı ile evlenmeden önce  Instagram’daki paylaşımlarından 10 bin TL alan Nazlı Kayı bakın şimdi ne kadar kazanıyor

İÇİNDEKİLER

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşk sayesinde magazin manşetlerine hızlı bir giriş yapan Zeynep Nazlı Sabancı, şöhretini paraya çevirmeyi bilenlerden...



Geçtiğimiz yıl Instagram'daki takipçisi sayısı hızlı bir yükselişle 200 bine ulaşan genç kadın, sosyal medyadan reklam iş birliklerine başlamıştı.



Birçok markayla anlaşan Zeynep Nazlı Sabancı, evlenmeden önce Instagram'daki bir gönderi başına 10 bin TL kazanıyordu.



Ancak genç kadının hayatı, Ekim 2021'de tamamen değişti.



Attığı imzayla 2020 yılında kişisel serveti 550 milyon doları bulan Ömer Sabancı'nın gelini olan Zeynep Nazlı Sabancı, resmi olarak 'sosyeteye' de giriş yaptı.



Evliliğin ardından Instagram'daki takipçi sayısı da 283 bine ulaşan güzel sosyetik, sosyal medyadan kazandığı ücrete de tam 8 kat zam yaptı.



Zeynep Nazlı Sabancı, konuşulanlara göre önceki gün bir parfüm markasıyla yaptığı iş birliği sayesinde bir paylaşım başına 80 bin TL'yi cebine koydu.



Genç kadın, konuşulanlara göre bu paylaşımı sayesinde 80 bin TL kazandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN