Ece Erken, merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evi ile ilgili ortaya bomba bir iddia attı: Gerçek bambaşka çıktı

Ece Erken, merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin izinsiz kiraya verildiğini söyledi. Eski eşi Benan Karadereli tarafından kiralandığı söylenen villanın ünlü avukatın ölümünden kısa süre önce satıldığı ortaya çıktı. Ön ödeme olarak yatırılan 55 bin dolar ise buhar olup uçtu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2022 Güncelleme 21 Nisan 2022, 06:57
Ece Erken, merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evi ile ilgili ortaya bomba bir iddia attı: Gerçek bambaşka çıktı

İÇİNDEKİLER

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu 25 Ocak'ta silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, acısını yaşayamadan her gün başka bir şokla gözünü açıyor.

Geçtiğimiz günlerde eşine ait 12 adet lüks marka saati 15 milyon liraya sattığı iddiasıyla gündeme gelen Erken, çıkan haberlere ateş püskürmüştü.

Eşinin vefatından sonra sık sık mirasla ilgili iddialara adı karışan, ünlü sunucu önceki gün yaptığı paylaşımla eşinin evinin izinsiz şekilde kiraya verildiğini söyledi.

TAKVİM'İN ulaştığı bilgiye göre Şafak Bey, vefat etmeden 10 gün önce Zekeriyaköy'deki villasını satmak için bir müşteriyle el sıkışıp 10 bin dolar kapora aldı. Evin taliplileri, Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulduğu gün yani 25 Ocak'ta 45 bin dolar daha parayı banka hesabına para yatırdı.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YAKIN ARKADAŞI
Yaşanan acı olay sonrası ünlü avukatın yakınlarını hemen rahatsız etmek istemeyen evin müşterileri, villaya taşınan kiracıları görünce şoke oldu. İddiaya göre Şafak Bey'in ilk eşi Benan Kocadereli, kendi villasıyla yapışık olan eşine ait villayı yakın dostu Çağatay Ulusoy'un arkadaşlarına kiraya verdi.

Bu durumu gören diğer müşteriler, Benan Hanım'a Şafak Bey'le aralarında geçen yazışmaları gösterip ev için toplamda 55 bin dolar ödediklerini söyledi. İddiaya göre bu durumu umursamayan Benan Hanım ise evin artık kiraya verildiğini söyledi.

Bu arada yapılan incelemede hesaba yatırılan 45 bin doların ise çekildiği ortaya çıktı. Şafak Bey'in hesabındaki parayı kimin çektiği ise gizliliğini korurken olay mahkemelik oldu.

Ece Erken ise önceki gün yaptığı şu paylaşımla isyanını dile getirdi: "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar... Ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız. Umarım gelmez."