Andrea Agnelli için tehlike çanları çalıyor! Francesco Calvo Deniz Akalın'ı intikamını alacak

Francesco Calvo, eşi Deniz Akalın’ı elinden alan Andrea Agnelli’nin başkanı olduğu Juventus’a geri dönüyor. İtalyan basını, Agnelli’nin para konusundaki yanlış politikasını kontrol edecek olan Calvo için “İntikamını almaya geliyor” manşetleri attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2022 Güncelleme 21 Nisan 2022, 06:57
Andrea Agnelli için tehlike çanları çalıyor! Francesco Calvo Deniz Akalın’ı intikamını alacak

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan ve Juventus'un başkanı Andrea Agnelli, 2015 yılında Deniz Akalın ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Akalın, o dönem Juventus Kulübü'nde Pazarlama Müdürü olan ve o dönem iki yaşında olan kızının babası eşi Francesco Calvo'dan da bu yasak aşk uğruna boşandı.

Türkiye'de doğup büyüyen Deniz Akalın ile İtalyan iş adamının yasak aşkı nedeniyle Andrea Agnelli de 10 yıllık eşi Emma Winter'dan boşandı.

PARANIN YÖNETİMİNİ ELE ALACAK
Tüm bu skandalın ardından Agnelli, yakın da dostu olan Francesco Calvo'nun Juventus'taki işine son verdi. Ancak İtalyan futbol kulübünün son dönemdeki büyük kayıpları üzerine yönetim kurulu, Francesco Calvo'nun işine geri dönmesini istedi.

Andrea Agnelli'nin parayı doğru yönetemediğini söyleyen yöneticiler, ticari zekasıyla futbolun en büyük yıldızlarından biri olan Calvo'nun Juventus'u eski gösterişli günlerine geri döndüreceğine inanıyor.

Francesco Calvo'nun yedi sene sonra Andrea Agnelli'yle yan yana çalışacak olması ise İtalyan basınında "Francesco, eşi Deniz Akalın'ı elinden alan Agnelli'den intikamını aldı" manşetleri attırdı.

AGNELLİ İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
Sıkı dost ve iş arkadaşı olan Andrea Agnelli ile Francesco Calvo'nun arası, Türk kızı Deniz Akalın nedeniyle açıldı.

Francesco Calvo ile Deniz Akalın, 2012 yılında görkemli bir törenle evlenmişti.

13.5 milyar dolar serveti olan Agnelli Ailesi, iki çocukları olan Deniz Akalın ile İtalyan işadamının resmi olarak evlenmesine şiddetle karşı çıkıyor.