Aslı Enver, önceki akşam sevgilisi Önder Öztarhan ve annesi Deniz Öztarhan'la yemekte görüştü

Aslı Enver, önceki akşam sevgilisi Önder Öztarhan ve annesi Deniz Öztarhan'la yemekteydi. Ünlü iş adamıyla yazın evlenmeyi planlayan güzel oyuncunun, yemekte müstakbel kayınvalidesi ile arasından su sızmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2022 Güncelleme 10 Nisan 2022, 06:57
Aslı Enver, önceki akşam sevgilisi Önder Öztarhan ve annesi Deniz Öztarhan’la yemekte görüştü

İÇİNDEKİLER

Şimdilerde Sırça adlı tiyatro oyunuyla adından söz ettiren 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver ile sosyetik Önder Öztarhan ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor.

Enver'i ilk gördüğünde aşık olduğunu söyleyen Öztahan, önceki akşam sevgilisi ve annesi Deniz Öztarhan'ı yemeğe çıkardı.

Ortaköy'deki lüks bir mekanda Boğaz'a karşı akşam keyfi yapan Enver'in müstakbel kayınvalidesi ile arasının çok iyi olduğu görüldü.

Yaz aylarında evlilik planları yaptıkları konuşulan Öztarhan ve Aslı Enver'in keyifli halleri objektiflere yansırken aşıklar mekandan ayrı ayrı çıktı.

Ünlü iş adamı, annesiyle birlikte ayrılırken Aslı Enver ise arabasına atlayıp evinin yolunu tuttu.

Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ilişkisi hakkında, "Her şey gayet iyi. İlişkimizde gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor" dedi. Müstakbel kayınvalidesi ile ilgili soruları da içtenlikle cevaplayan Enver, "Önder'in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor" diye konuştu.