Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evleneceği konuşuluyordu! İlk açıklama geldi

7. kez dünya evine gireceği iddiasını doğrulayan ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan “Hayırlı olsun” dedi. Ünlü sanatçı, evlilik hazırlıkları için start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2022 Güncelleme 13 Mart 2022, 06:58
Seda Sayan’ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evleneceği konuşuluyordu! İlk açıklama geldi

İÇİNDEKİLER

Seda Sayan (59), birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den (34) 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aldığı evlilik teklifine 'Evet' dedi. Bir mekanda akşam yemeği yiyen çift, objektiflere takıldı.

Sayan, "Evlilik teklifi aldığım doğru. Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış ve 11 yaşında bir oğlu var. Çağlar ile iyi anlaştığımız doğru. Hayırlısını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Altı kez nikah masasına oturan 59 yaşındaki sanatçı ile kendisinden 25 yaş küçük müzisyen, evlilik hazırlıklarına başladı.

Öte yandan Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten'in, oğlu Oğulcan Engin'den 2 yaş büyük olduğu ortaya çıktı.

Sayan, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim" demişti.

Sayan'ın müstakbel eşinin 1988 doğumlu olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

İlk evliliğini 1987 yılında Rıdvan Kılıç ile yapan Sayan, ardından Sinan Engin, Soner Yapcacık, Tuncay Kıratlı, Gökhan Şükür ve Onur Şan ile nikah masasına oturmuştu.