Ebru Şallı'dan aile boyu 8 Mart yemeği

Ebru Şallı, 8 Mart'da annesi Şefiye Şallı, kayınvalidesi Hatice Akkuş ve eşi Uğur Akkuş ile yemek yedi. Kuruçeşme'deki bir mekanda iki annesiyle bir arada olan eski manken, bu kareleri "Love my family" etiketi ile sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 10 Mart tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2022 Güncelleme 10 Mart 2022, 06:59
Ebru Şallı’dan aile boyu 8 Mart yemeği

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı, 8 Mart'da annesi Şefiye Şallı, kayınvalidesi Hatice Akkuş ve eşi Uğur Akkuş ile yemek yedi. Kuruçeşme'deki bir mekanda iki annesiyle bir arada olan eski manken, bu kareleri "Love my family" etiketi ile sosyal medya hesabından paylaştı.

ÇİÇEK GİBİ HEDİYE
Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 8 Mart'ta dünyanın en tatlı ellerinden çiçek aldı. Evcen, Burak Özçivit'le evliliğinden olan oğlu Karan'ın verdiği çiçekle fotoğrafını paylaştı. "En güzel ellerden aldığım çiçeğim. Güzel oğlum" diye yazdı.

DOĞAL HADİSE
Paris Moda Haftası için Fransa'da olan Hadise'den pijamalı poz geldi. Her zaman ağır makyajlı görmeye alışkın olduğumuz ünlü popçunun pembe saten pijamaları ve sıfır makyajlı haliyle yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni yağdı.

BESLENME SAATİ
Şimdilerde Urla'da olan Yasemin Özilhan, önceki gün yaptığı paylaşımla yüzleri gülümsetti. Sosyetik güzel, bir tavşana elleriyle salatalık yedirdiği anları Instagram hesabından paylaştı. Bu arada Yasemin Özilhan, Urla'daki antikacıları gezerek mutfak eşyaları satın aldı.

GÜL GİBİ JEST
İrem Derici, Kadınlar Günü'nde Bakü'de sahne aldı. Aradaki kilometrelere rağmen bu özel günü es geçmeyen Cem Belevi de aşkının kaldığı otele çiçekler gönderdi. Bu jest karşısında havalara uçan Derici de bir kucak dolusu gülle verdiği pozunu Belevi'nin "Senden Vazgeçmem" şarkısı eşliğinde paylaştı.

SON MODA GÖKHAN
Müziğin yanı sıra birçok alanda daha ter döken Gökhan Türkmen, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Tekstil sektörüne girdi. Kurduğu moda markasının yeni koleksiyonu için de önceki gün objektif karşısına geçti.

ZARAFET ANNEDEN
Arzum Onan, önceki gün bir AVM'deydi. Annesiyle birlikte alışverişe çıkan Onan, zarafetiyle dikkat çekti. Muhabirlere; "Havalar soğuk, üşütmeyin" diyen Onan'ın annesine benzerliği de gözden kaçmadı.

DENİZ DURULDU
Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davadan beraat etti. Önceki akşam çıktığı sahneden konuyla ilgili ilk kez konuşan ünlü sanatçı, şunları söyledi: İnsanlar 'Kesin yapmıştır, bir şeydir, falandır, filandır...' diye düşünebilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. O yüzden bana yapılan çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bunu yapan kişiyi affediyorum...