Andrea Agnelli’nin sevgilisi Deniz Akalın’ın 11 milyonluk yüzük sırrı belli oldu! Meğerse efsane aktör Richard Burton...

Andrea Agnelli’nin sevgilisi Deniz Akalın’ın elinden çıkarmadığı yüzüğün sırrı çözüldü. Pırlantalarla süslü yakut yüzük. İspanyol Kraliyet Ailesi’ne aitti. Yüzük 2011’de açık artırmada 11 milyon 800 bin dolara Agnelli tarafından satın alındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2022 Güncelleme 03 Mart 2022, 07:02
Andrea Agnelli’nin sevgilisi Deniz Akalın’ın 11 milyonluk yüzük sırrı belli oldu! Meğerse efsane aktör Richard Burton...

İÇİNDEKİLER

Evliyken gönlünü Deniz Akalın'a kaptıran Andrea Agnelli, o dönem ailesi ve neredeyse tüm İtalya'yı karşısına aldı.



100 milyar dolarlık servetinden men edilme tehdidine rağmen Türk aşkına sahip çıkan İtalyan iş adamı, Akalın'dan iki de kız bebek sahibi oldu.



Eşinin en yakın dostu ve çalışma arkadaşıyla aşk yaşayarak tepki çeken Deniz Akalın'ın bir süredir elindeki yüzük merak konusuydu.



Son dönemde pırlanta taşlarla süslü yakut yüzüğü elinden çıkarmayan Deniz Akalın'ın elinde tarihi bir servet taşıdığı ortaya çıktı.



TARİHTE YERİ BÜYÜK
Fiat gibi birçok firmayla aynı zamanda İtalyan futbol devlerinden Juventus'un da başkanı olan Andrea Agnelli, 2011'de aile kasasına giren yüzüğü, Türk güzele hediye etti. Yüzüğün hikayesi ve değeri ise hayli dikkat çekiciydi...



İspanyol Kraliyet Mücevherleri arasında yer alan yüzük, 1969 yılında ünlü müzayede evi Christie's tarafından satın alındı.



Daha sonra açık artırmayla satışa sunulan yüzüğü Richard Barton, Elizabeth Taylor için aldı. Yeniden 2011'de açık artırmaya çıkan yüzük, bu kez de Agnelli Ailesi tarafından tam 11 milyon 800 bin dolara satın alındı.



Yani Türk güzelin şu anda parmağından çıkarmadığı tarihi yüzün fiyatı; yaklaşık 165 milyon TL'ydi...



ELDE VAR SERVET
Deniz Akalın, Agnelli'nin hediyesi olan yüzüğünü parmağından çıkarmıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN