Şükran Ovalı'nın üvey kardeşi Deniz Sağdıç'dan bomba iddialar "Annemin gözü açık gidecek"

Oyuncu Şükran Ovalı hakkında üvey kardeşinden bomba iddialar... Kardeş Deniz Sağdıç, “Şükran annemle ilgilenmiyor ve ona bakmıyor. Annemin gözü açık gidecek” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2022 Güncelleme 26 Şubat 2022, 06:59
Şükran Ovalı’nın üvey kardeşi Deniz Sağdıç’dan bomba iddialar Annemin gözü açık gidecek

İÇİNDEKİLER

2017 yılında futbolcu Caner Erkin ile nikah masasına oturan ve 2018 yılında ilk bebeğini kucağına alan oyuncu Şükran Ovalı'nın yıllardır ailesiyle görüşmediği iddia edildi.



Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında konuşan Ovalı'nın üvey kardeşi Deniz Sağdıç, oyuncunun 6 yıldır annesiyle görüşmediğini söyleyerek isyan etti.



Ovalı'nın şöhreti yakaladıktan sonra ailesinden uzaklaştığını söyleyen Sağdıç, "Şükran annemle ilgilenmiyor ve ona bakmıyor. Annemin gözü açık gidecek" dedi.



Sağdıç'ın iddiaları şöyleydi: "Annelerimiz aynı, babalarımız farklı. Şükran'la beraber büyüdük ve beraber okuduk. Şükran çok emek vererek bugünlere geldi. Annem de her zaman yanında destek oldu. Şükran Ovalı'nın annemle ilgilenmediği ve ona bakmadığı doğru. Ben devamlı annemin yanındayım. Annemin de benim de Şükran'dan maddi bir beklentimiz olmadı. Şükran maneviyat olarak da yanımızda olmadı. Nişanlandığı dönemde hepimizle bağlantısını kopardı."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN