Kızını muayeneye götüren Ayşecan Tatari hayatının şokunu yaşadı! Doktor arkadaşı yerine yanlışlıkla...

Oyuncu Ayşecan Tatari, bebeğini muayeneye götürdü. Kızı hakkında dedikodu yapmak isteyen doktor, mesajları arkadaşı yerine yanlışlıkla Tatari’ye atınca faka bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2022 Güncelleme 18 Şubat 2022, 06:59
Kızını muayeneye götüren Ayşecan Tatari hayatının şokunu yaşadı! Doktor arkadaşı yerine yanlışlıkla...

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan'ın başrol oyuncusu Edip Tepeli ile mutlu bir evliliği olan Ayşecan Tatari, önceki gün gelen bir mesajla neye uğradığını şaşırdı.



Çocuklar Duymasın dizisiyle hafızalara kazınan Tatari, 2020'de kucağına aldığı kızı Müjgan'ı geçtiğimiz günlerde göz muayenesine götürdü.



Tatari, sonrasında doktorun kendisine yanlışlıkla attığı mesajı görünce gözlerine inanamadı.



Bebeğin kontrolünü yapan doktor "Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Aşırı sinir oldum" mesajını yanlışlıkla Ayşecan Tatari'ye attı. Tatari, dedikodu yapmak isterken faka basan doktoru sosyal medyadan ifşa etti.



Bu mesajı Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, "Size de iyi akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan'ın göz ölçümünü yaptı. 1.5 yaşındaki kızım, daha önce hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. Sonra da o günkü 'hasta'sıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıkla. Nasıl?" ifadelerini kullandı.



Açıklamalarına devam eden Tatari, "Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta gizliliği aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?" dedi. Durumu öğrenen hastane yetkilileri ise hemen Ayşecan Tatari ile iletişime geçti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN