Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin hem iş hem özel hayatı hakkında konuştu: ‘Kadının gücünü göstermek çok keyifli’

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan atv’nin dizisi Destan’ın yıldızı Ebru Şahin, ‘Kadının gücünü göstermek çok keyifli’ dedi. Güzel oyuncu, Cedi Osman aşkıyla ilgili ise ‘İlişkimiz sevenlerimizle kocaman bir çembere dönüştü’ ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2022 Güncelleme 05 Şubat 2022, 06:58
Destan’ın Akkız’ı Ebru Şahin hem iş hem özel hayatı hakkında konuştu: ‘Kadının gücünü göstermek çok keyifli’

İÇİNDEKİLER

ATV'nin başarılı dizisi Destan'ın yıldızı Ebru Şahin, Re Touch Mag dergisine samimi açıklamalar yaptı. "Orta Asya'da daha önce işlenmemiş ve Türkiye'de ilk defa çekilen bir dönemi, çatışmalarla, aksiyon ve gerçeklikle, duyguyla, aşkla ve ilk defa güçlü bir kadın karakter üzerinden anlatmaya çalışıyoruz" diyen oyuncu, ekledi: "Türkler'in geldiği yeri ve o ruhu hatırlatıyor olmak haz veriyor. Kadın ve erkeğin el ele mücadelesini anlatan bir destan. Bu yüzden kadınların aslında esas kültürümüzde ne kadar etkin bir yerde olduğunu göstermek hikaye anlatıcılığını daha keyifli kılıyor."

NBA'deki gururumuz Cedi Osman'la mutlu bir beraberlik süren Şahin, uzun mesafe ilişkisiyle ilgili de şöyle dedi: "İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini..." Sevgilisinden geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan 27 yaşındaki oyuncu, düğün tarihiyle ilgili ise "Planlı olmadığımızı söyledim. Aniden de olabilir uzak bir tarihte de. Birlikte göreceğiz gibi" demekle yetindi.

Ebru Şahin, verdiği pozlarla büyüledi.

Şahin ile Cedi Osman'ın aşkı, adım adım evliliğe gidiyor.

Ebru Şahin, Destan dizisindeki başarılı performansıyla beğeni topluyor.