Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Şevval Şahin podyumu yine salladı!

Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Şevval Şahin önceki akşam aynı podyumda arz-ı endam etti. 22 yaşındaki Şahin ile şova damgasını vuran 43 yaşındaki iki çocuk annesi Şıkel ile bir çocuk annesi 41 yaşındaki Şahin, yıllara meydan okuduklarını yine gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2022 Güncelleme 04 Şubat 2022, 07:00
Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Şevval Şahin podyumu yine salladı!

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam İstanbul'da moda rüzgarı esti.

Tasarımcı Cihan Nacar'ın kreatif direktörlüğünü üstlendiği defilenin açılışını güzelliği ile göz dolduran Tülin Şahin yaparken, kapanış izleyicileri kendisine hayran bırakan Çağla Şıkel ile oldu.

41 yaşındaki bir çocuk annesi Şahin ile 43 yaşındaki iki çocuk annesi Şıkel, her zamanki formlarıyla adeta "Yıllar bize vız geliyor" der gibiydi. İki top modelle aynı podyumda yürüyen bir diğer isim de son dönemin gündem modeli Şevval Şahin'di.

22 yaşındaki Şahin, kendisinden 20 yaş büyük Tülin Şahin ve Çağla Şıkel'le yan yana poz verdi. Bu üç ismin aynı karedeki buluşması, "Yıllar geçer ama Tülin Şahin ve Çağla Şıkel'in ışığı sönmez" dedirtti.

Bu arada yaptığı açıklamalar ve Yiğit Marcus Aral'la ilişkisiyle sık sık gündem olan Şevval Şahin, sorulardan kaçmak için gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynadı.

ŞEVVAL ŞAHİN 22
Miss Turkey eski güzeli, kusursuz fiziğiyle yürek hoplattı.

ÇAĞLA ŞIKEL 43
Çağla Şıkel, kırmızı kıyafetiyle ortalığı yakıp geçti.

TÜLİN ŞAHİN 41
Tülin Şahin, kızının babasıyla olan sorunlarını bir kenara bırakıp podyumda devleşti.