Hande Erçel, Ala Tokel, Rachel Araz Kiresepi ve Ezgi Fındık gibi isimlerin Instagram kazançları şoke etti

Hande Erçel, Instagram’da iki saatte iki ayrı paylaşım yapıp 250 bin TL’yi cebine koydu. Bu dudak uçuklatan kazancıyla bile Influencer’ları yakalayamadı. Ala Tokel, Rachel Araz Kiresepi ve Ezgi Fındık gibi isimlerin tek bir paylaşımdan 500 bin TL’ye varan paralar kazandığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2022 Güncelleme 02 Şubat 2022, 07:00
Hande Erçel, Ala Tokel, Rachel Araz Kiresepi ve Ezgi Fındık gibi isimlerin Instagram kazançları şoke etti

İÇİNDEKİLER

Rol aldığı projelerden elde ettiği gelirin yanı sıra sosyal medya sayesinde de hatırı sayılır para kazanan Hande Erçel, önceki gün yine sosyal kazanç elde etti!



Sadece iki saat arayla yaptığı paylaşımları sayesinde bir günde 250 bin TL'yi cebine koyan güzel oyuncu buna rağmen popüler Influencer'ları yakalayamadı.



Hande Erçel, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşım sayesinde 100; bir otomobil markasıyla yaptığı işbirliği sayesinde de 150 bin TL'yi cebine koydu.



Sosyal medyayı gelir kapısı yapan Influencer'lar ise dudak uçuklatan kazançlarıyla güzel oyuncunun bu kazancını da sollayıp adeta birer holdinge dönüştü.



Instagram'da 26.5 milyon takipçisi olan Hande Erçel'e sosyal medya kazançlarıyla fark atan Influencer'lar arasında Ala Tokel, Rachel Araz Kiresepi, Selin Yağcıoğlu ve Ezgi Fındık başı çekiyor.



Tek bir hikaye paylaşımı için 150, gönderi paylaşımı için de 500 bin TL'ye kadar çıkan ücretler alan fenomenler, lüks yaşantılarıyla da dikkat çekiyor.



Ala Tokel, kısa süreli aşkı Oğulcan Engin'den ayrılır ayrılmaz gönlüne basketbolcu Doruk Dora'ya kaptırdı.



ALA TOKEL GÖNDERİ BAŞINA: 200 BİN TL
STORY BAŞINA: 100 BİN TL



903 bin takipçisi olan Ezgi Fındık, uzun süre Dubaili şeyh Seif El Attal ile aşk yaşadı. Güzel fenomen, sevgilisinden ayrıldığı ama Dubai aşığı olup çıktı...



EZGİ FINDIK GÖNDERİ BAŞINA: 120 BİN TL
STORY BAŞINA: 80 BİN TL



İş adamı Sami Kiresepi ile evli olan Rachel Araz Kiresepi, 904 bin takipçisi sayesinde Türkiye'nin en çok kazanan Influencer'ları arasında ilk 5'te...



RACHEL ARAZ KİRESEPİ GÖNDERİ BAŞINA: 200 BİN TL
STORY BAŞINA: 100 BİN TL

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN