Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, gittikleri barınakta, 5. kez bir köpeği sahiplendi

Hayvansever oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, gittikleri barınakta, 5. kez bir köpeği sahiplendi. Yakışıklı oyuncu bir kez daha gönülleri fethetti. Daha önce sahiplendiği köpeklerine Venüs, Yaman, Badem ve İzmir adını koyan Kıvanç Tatlıtuğ, 5. dostuna Çaça ismini verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2022 Güncelleme 16 Ocak 2022, 06:59
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, gittikleri barınakta, 5. kez bir köpeği sahiplendi

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Bodrum'da Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, yardım sözü vermişti.

"Satın alma sahiplen" çağrısı yapan ikili, dün sürpriz bir paylaşım yaptı.

Doğa tutkusu ve hayvansever kişiliğiyle de gönüllerde taht kuran yakışıklı oyuncunun barınaktan bir köpek sahiplendiği ortaya çıktı.

KANGAL ÇAĞRISI
Sahiplendiği köpeğin fotoğrafını paylaşan Tatlıtuğ, "Bu yavrumuz artık bizimle. Sahiplendiğimiz 5. canımız oldu. Sen de bir can kurtar" notu düştü.

Barınakta dişi bir kangal köpeğiyle yakınlaşan ve köpeğin masum masum baktığı Tatlıtuğ'a "Kıvanç, o kangalı da sahiplenseydin. Sana bakışları unutulmaz" çağrısı yapıldı.

AİLENİN YENİ ÜYESİ ÇAÇA
Daha önce sahiplendiği köpeklerine Venüs, Yaman, Badem ve İzmir adını koyan Kıvanç Tatlıtuğ, 5. dostuna Çaça ismini verdi.