Melisa Ural evlilik yolunda adım adım ilerliyor! Sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nu babası Hakan Ural'la tanıştırdı...

Sibel Can’ın kızı Melisa evlilik yolunda hızla ilerliyor. Bir süredir Hülya Avşar’ın kızı Zehra’dan ayrılan iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte olan Melisa, sevgilisini babası Hakan Ural’la tanıştırdı. Ural, damadı için, “Aslan gibi” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2022 Güncelleme 14 Ocak 2022, 07:01
Melisa Ural evlilik yolunda adım adım ilerliyor! Sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu’nu babası Hakan Ural’la tanıştırdı...

İÇİNDEKİLER

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı.



TAKVİM, Zekeriyaköy ve Beykoz'da görüşmeyi tercih eden ikilden Alaattin Kadayıfçıoğlu'nın Melisa Ural'la evlenmek istediğini yazmıştı.


Sibel Can'ın onay verdiği bu ilişkide önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı.



Genç iş insanı, geçtiğimz gün baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Alaattin Kadayıfçıoğlu, Hakan Ural'ın doğum günü kutlamasına katıldı.



Müstakbel damadı ile poz veren Hakan Ural'dan kızı Melisa'nın ilişkisi ile ilgili ilk açıklama geldi.



Ural, "Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak" dedi.



Bu arada Zehra Çilingiroğlu'nun, Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun adının şiddet olaylarına karışması nedeniyle ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN