Aynısını Ebru Şallı da yapmıştı! Faruk Sabancı ile aşk yaşayan Dilay Korkmaz'a sosyal medya tepkisi

Şöhretini paraya çeviren ünlüler, ne cenaze dinliyor ne hastalık. Önceki gün Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve ağır atlattığını söyleyen Dilay Kormaz, dakikalar sonra ürün reklamı yaptı. Güzel sunucuya “Sen Covid 19 değil, Influencer 19 olmuşsun” tepkileri geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2022 Güncelleme 08 Ocak 2022, 07:28
Aynısını Ebru Şallı da yapmıştı! Faruk Sabancı ile aşk yaşayan Dilay Korkmaz’a sosyal medya tepkisi

İÇİNDEKİLER

Ünlülerin sosyal medya hastalığı 'Pes' dedirtiyor.

Şöhretleri sayesinde Instagram'da yaptıkları reklam içerikli paylaşımlarla servet kazanan isimler, engel tanımadan paylaşım yapmaya devam ediyor.

Güzel sunucu Dilay Korkmaz da bu isimlerden sadece bir tanesi.

Önceki gün Covid- 19 testinin pozitif çıktığını Instagram'dan paylaşan sunucu, "Testim pozitif çıktı ve çok ağır atlatıyorum. Benimle temas halinde olan herkes test yaptırsın" mesajı yayınladı.

Durumunun çok ağır olduğunu vurgulayan Dilay Korkmaz, dakikalar sonra ise ürün reklamı yapmaya başladı.

CENAZEDEN REKLAMA
200 bin takipçili hesabından yaptığı reklamlarla şaşırtan Korkmaz'a, "Sen Covid-19 değil, Influencer-19 hastalığına yakalanmışsın" yorumları yağdı.

Faruk Sabancı aşkıyla sosyeteye girmeye hazırlanan güzel sunucu, daha önce de abartılı reklamlar yüzünden tepki çekerek "Görgüsüzlükle" suçlanmıştı. Ebru Şallı da geçtiğimiz ay babası Şükrü Şallı'nın cenazesinden sonra Instagram hesabından ürünlerinin reklamını yaparak takipçilerini şaşkına çevirmişti.

BUNUN ADI HASTALIK!
Faruk Sabancı da aşkının sosyal medya sevdasından şikayetçi.