Aleyna Tilki'den Justin Bieber itirafı! Oteldeyken yanıma gelip kulağıma...

Genç yaşında yurt dışında da adını duyuran Aleyna Tilki, ilginç açıklamalarda bulundu: Los Angeles’ta kaldığım otelde Justin Bieber bana yürüdü. Sürekli gelip kulağıma bir şey söylüyor. Ona ‘kusura bakma ben de ünlüyüm’ dedim!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2022 Güncelleme 02 Ocak 2022, 06:45
Aleyna Tilki’den Justin Bieber itirafı! Oteldeyken yanıma gelip kulağıma...

İÇİNDEKİLER

Youtube kanalına konuk olan Aleyna Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna Türkiye'de kendisine yürümeyen kimsenin kalmadığını ifade ederek yabancı ünlülerden örnek vermek istedi.

Ünlü şarkıcı, Los Angeles'taki bir otelde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü öne sürdü.

Anısını anlattı: "Justin Bieber bana yürümüştü... Ayakkabıları falan güzeldi, gözüme takıldı ama çingen yani. Sürekli geliyor kulağıma bir şey söylüyor.

'Kulağıma sürekli bir şey söyleme çünkü ben çok ünlüyüm ülkemde dedim."

İlk başta Bieber'ı tanımadığını söyleyen Tilki, "Kalktıktan sonra iki kız onunla fotoğraf çektirmek istedi. O anda anladım. Kim olduğunun cevabını barmenden aldığını açıkladı" dedi.

ÖZEL KONSER
Yılbaşı gecesi için gelen tüm konser tekliflerini ret etmesinin nedeni sosyal medya paylaşımından anlaşılan Aleyna Tilki. Yılbaşı gecesi yaptığı anlaşma için TikTok'da milyonlarla yeni yıla girdi...

Aleyna Tilki, Yılbaşı gecesi yaptığı anlaşma için TikTok 'la "GenTikTok 2022 Yeni Yıl Partisi" özel bir anlaşma yaparak Canlı Yayında sevenlerine şarkılar söyleyerek ve sohbet ederek girdi.