75 yaşındaki Ajda Pekkan'a duygulandıran ödül! Pekkan, Bodrum'un kültür ve sanat elçisi oldu

Ajda Pekkan, Bodrum’un kültür ve sanat elçisi oldu. Beratını alırken gözyaşlarını tutamayan Süperstar, “Artık balık tutup, halkın için katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2021 Güncelleme 24 Aralık 2021, 07:04
75 yaşındaki Ajda Pekkan’a duygulandıran ödül! Pekkan, Bodrum’un kültür ve sanat elçisi oldu

İÇİNDEKİLER

Bodrum Tanıtma Vakfı'nın 25. Yıl kutlama konserinde Ajda Pekkan'a "Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi" ünvanı verildi.

Ajda Pekkan'a bu ünvanı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından, değerli taşlarla süslenmiş Bodrum'un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edildi.

Takdim sırasında Süperstar duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

DUYGUSAL AJDA
Süperstar, "Artık balık tutup, halkın içine katılmak, çarşıpazar gezmek istiyorum" dedi. Pekkan, "Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk hikayesi diyebilirim. Bodrum'un Kültür ve Sanat Elçisi olmak benim için büyük bir onur oldu. Adıma okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili başkanımız Ahmet Aras'tan öğrendim. Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Sözlerine Zeki Müren'i anarak devam eden Pekkan, "Bodrum'un ışığı sönmeyen değerlim, sanat güneşimiz Zeki Müren'in Bodrum sevgisini bilmeyen yoktur. Benim Bodrum'a olan aşkım Zeki Müren sayesinde başladı diyebilirim. O Bodrum'un hiç sönmeyen sanat güneşi olarak kalbimde, kendisini sevgiyle ve rahmetle anıyorum" açıklamalarında bulundu.

BODRUM'UN İKİNCİ GÜNEŞİ
Bodrum'da yazlığı bulunan Ajda Pekkan, Kültür ve Sanat Elçisi seçildiği için çok mutlu oldu.